Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Caisas favoritter: i sommerens sminkepung

Trend
Solbeskyttelse, glød og smarte problemløsere – disse beautynyhetene blir mine følgesvenner i sommer!

#nofilter
Om sommeren vil jeg ha minst mulig makeup på huden, samtidig som jeg vil ha mest mulig glød. Da passer den nye primeren fra Smashbox perfekt! Den jevnerut huden samtidig som den gir en naturlig frisk glød – og masse fuktighet takket være hyaluronsyre og sheasmør. 

Den smarteste solbeskyttelsen 
Tidligere var det vanskelig å påføre mer solbeskyttelse i løpet av dagen når jeg bruker makeup, men nå løser Filorgas nye fuktighetsgivende SPF-mist problemet. Den er lett å ha i vesken og spraye over sminken, uten at sminken blir ødelagt. Merci! 

Pudderperfeksjon 
Synes du at det ofte føles som pudderet tørker ut huden? Da må du prøve By Terrys Hyaluronic Hydra-Powder, som holder makeupen på plass, demper blankhet og samtidig gir en behagelig fuktighetskick. 

Problemløser
Når jeg raskt vil løse problemer som tørr og irritert hud, ru føtter og sprukne neglebånd, bruker jeg denne allroundkremen fra First Aid Beauty. Deres produkter vinner stadig beautypriser og er både effektive og supermilde, og passer selv den mest ømfintlige hud. Nå finnes de endelig hos KICKS! 

Skreddersy din egen foundation. 
Med Cover FX smarte fargedråper lager du enkelt din egen foundation. Bland med hvilken som helst krem, olje eller serum og tilpass dekningsgraden. Én dråpe gir lett dekning, som en BB-krem, mens fire dråper gir full dekning. 

Nytenkende K-beauty
Det koreanske hudpleiemerket Blithea ger innovative og effektive produkter, som dette ”pressede serumet”. En beroligende, avkjølende og fuktighetsgivende gel, som er krem og serum i ett.

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2020

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2020

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2020

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2020

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331