Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Mens klesmoten er preget av sterke farger og mønstre denne sesongen, tar håret en roligere retning. Hår med naturlig fall og uregelmessige krøller dominerte på catwalken i alle verdens storbyer under moteukene.

Vinterens versjon av strandbølger var blant annet å se hos Nina Ricci, som satset på mykt hår med naturlige krøller, mens Etros modeller viste frem en bustet, nyvåken tekstur. Også på visningen til Max Mara var håret rufsete, og krøllene var store og uregelmessige. Hvis du er så heldig å ha naturlig krøllet hår, kan du la puten eller vinden rufse det til, men også for deg med naturlig glatt hår er dette en look som er lett og lynrask å få til. Slurvete bølger passer dessuten alle hårlengder. Til Alexander Wangs høstvisning skapte stjernefrisøren Guido Palau fin tekstur både i modellenes korte og lange frisyrer ved hjelp av tørr voks.

– En nyvåken tekstur er nøkkelen til denne naturlige ”kom-som-du-er-looken”. I stedet for identiske frisyrer på alle modellene ser vi nå mangfold og naturlig beauty, forklarte Guido. Frisyrer i alle lengder får kjapt bølger ved hjelp av saltvannsspray eller teksturmousse som klemmes inn i fuktig hår. Har du helt rett hår, gir du det ganske enkelt form ved hjelp av diffuseren til hårføneren eller ved å sove med en knute midt på hodet. Prøv deg frem med en eller flere knuter som du setter opp på ulike måter før du går og legger deg, så får du nye krøller hver dag. Å sove seg til trendy hår er ikke bare det enkleste hårtipset denne sesongen. Det er også det absolutt mest trendy!

Hårstyling

Se flere

Les mer

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

Get the look med Budgie: Messy bun

Slik gjør du
Slik skaper du enkelt en "messy bun" med produkter fra Budgie.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331