Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Continu: Styling som styrker håret

Trend
Continus veganske hårpleie med aktive ingredienser styrker håret og tar vare på hodebunnen – og ble raskt en suksess da varemerket ble lansert hos KICKS i fjor. Nå utvides sortimentet med styling-produkter som gjør håret både flottere og sterkere.

Styling fra Continu

Shop her

1. REPARERENDE VOLUMMOUSSE
Continu Vitamin B5 Volume Mousse 300 ml
Volumgivende mousse som skaper struktur uten å tynge ned håret. Inneholder vitamin B5 og hveteprotein som tilfører fuktighet, styrker og reparerer håret.

2. FUKTIGHETSGIVENDE TØRRSJAMPO
Continu Charcoal Dry Shampoo 300 ml
Tørrsjampo med kull som absorberer og samler opp fett, smuss og forurensning fra hodebunnen. Inneholder også niacinamid og PCA som pleier og tilfører fuktighet til hodebunnen.

3. VOLUM- OG FUKTIGHETSGIVENDE TØRRSJAMPO
Continu Sodium PCA Volume Dry Shampoo 300 ml
Volumgivende tørrsjampo med blant annet niacinamid og PCA. Absorberer fett og urenheter samtidig som den tilfører fuktighet til hodebunnen og har en utglattende effekt på hårstråene, noe som motvirker brus.

4. GLANSGIVENDE VARMEBESKYTTER
Continu Moringa Heat Protection Mist 150 ml
Varmebeskyttende spray med pleiende solsikkeekstrakt som forhindrer skader og samtidig tilfører håret fuktighet i dybden. Gir glans og lett volum, reduserer tørketiden og motvirker brus.

5. UV-BESKYTTENDE SALTVANNSSPRAY
Continu Sea Salt Texture Mist 150 ml
Teksturspray med havsalt og mineraler. Gir håret naturlig struktur og lett volum. Inneholder solsikkeekstrakt som tilfører fuktighet, beskytter mot UV-skader og fungerer som varmebeskytter.

6. STYLINGLEIRE SOM PLEIER OG GIR STRUKTUR
Continu Vitamin E Texture Paste 100 ml
Stylingleire som gir matt hold og fleksibel struktur til kort og halvlangt hår. Med vitamin E og drueekstrakt som beskytter håret og pleier hodebunnen.

7. FUKTIGHETSGIVENDE HÅRSPRAY MED LETT HOLD
Continu Squalane Soft Hair Spray 300 ml
Hårspray som gir lett og fleksibelt hold. Med squalane og vitamin B5 som tilfører fuktighet og glatter ut hårstråene slik at de blir friskere og mer glansfulle.

8. PLEIENDE HÅRSPRAY MED LANGVARIG EFFEKT
Continu Niacinamide Hair Spray 300 ml
Hårspray som gir sterkt og langvarig hold slik at håret holder seg på plass. Inneholder niacinamid og antioksidanter som har en utglattende, beskyttende og pleiende effekt.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331