Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

Continu

Continu er et svensk og vegansk hårvaremerke som tilbyr resultatrettet hårpleie. Varemerket har hentet inspirasjon fra hudpleie, og med innsikten om at en frisk hodebunn er grunnlaget for optimal hårhelse, tilbyr Continu en komplett rutine som gir et friskt og sunt hår. Nøye utvalgte og høytpresterende ingredienser med vitenskapelig bevist effekt har resultert i en serie av produkter som pleier, behandler og forbedrer både hår og hodebunn. I Continus sortiment finner man aktive ingredienser som er vanlige i hudpleie, for eksempel AHA-syre, BHA-syre, kull og hyaluronsyre. Continu benytter også avansert teknologi i form av innkapslede aktive ingredienser som fester seg til hårstrået og gradvis skilles ut, slik at man får en mer langvarig og kontinuerlig effekt.

Hårpleie

Hårinnpakning

Hårstyling

Tørrsjampo

31 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331