Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Tørrsjampo fra Budgie

Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

THE UNDERCOVER DRY SHAMPOO
En usynlig, lett tørrsjampo som frisker opp håret og gir følelsen av nyvasket hår. Gir ikke noe ekstra volum eller tekstur, men frisker bare opp håret de dagene du ikke har tid eller lyst til å vaske det. Passer for alle hårtyper og hårfarger.

THE MULTITASKING DRY SHAMPOO
En klassisk tørrsjampo som frisker opp håret og absorberer smuss. Gir lett tekstur og volum. Sprayes i tørt hår og masseres godt inn. Kan også brukes i nyvasket hår for å gi frisyren ekstra volum.

THE DRY SHAMPOO FOAM 
Innovativ tørrsjampo i luksuriøs mousseform som løser seg opp ved påføring. Moussen suger opp smuss og olje og gir mykt volum uten tekstur. Ta en passe stor klatt i håndflaten og masser inn i hodebunnen. Fortsett å arbeide produktet inn til det har løst seg opp og tørket.

THE VOLUME DRY SHAMPOO
En tørrsjampo som gir tekstur og suger opp olje og smuss. Løfter håret ved røttene og gir fint volum til frisyren. Passer for alle hårtyper. Masser produktet ordentlig inn etter påføring.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331