Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

The Holiday Act

Den ultimate cat eye-looken som passer alle! En stilren, men leken look der multifunksjonelt og glød står i fokus. Vi lover at alles blikk vil være rettet mot deg!

Bruk Airbrushed Stippling Brush for å få et jevnt og feilfritt resultat sammen med Luminous Complexion Foundation og Concealer. Påfør deretter Hydra Sheer Setting Powder for å matte ned under øynene og på partier som eventuelt kan bli fetere i løpet av kvelden.
Bruk deretter  Iconic Contour Kit og Sunkissed Baked Bronzer  sammen med Illuminating Fan Brush for å definere ansiktet. Så legger du Glow-Up Liquid Illuminator for å gi huden ekstra glød på kinnbena, nesen, over amorbuen eller der du ønsker.

Gre gjennom brynene, og bruk deretter Full Filter Brow for å få de perfekte trendy, store brynene. Påfør deretter et lag Brow Gel for å få dem til å holde seg på plass hele dagen.

For å få den perfekte cat eye-looken fester du en teipbit fra øyekroken opp mot slutten av brynet. Så begynner du å legge en lysere skygge over øyelokket som grunnlag for øyemakeupen og for å skape konturer. Gå deretter inn med en mørkere skygge for å få en mykere eyeliner, og avslutt med Multi-Skilled Liner for å få en mer dramatisk look.

Marker konturene av leppene med Contour and Fill Lipliner for å skape en intens og holdbar look. Deretter påfører du matchende liquid lipstick for å få den perfekte matte looken.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331