Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

The Festive Act

En look som holder hele kvelden og passer ypperlig til de store festene! Trendy nyanser som kobber og rosa står i fokus i denne anvendelige, men virkelig effektfulle looken.

Base

Forbered huden med GlowRenew NightLab Mask for å bevare gløden i huden og tilføre fuktighet. Gå inn med Pointed Precision Brush og jobb inn Mattifying Foundation i huden for å få en perfekt matt base. Bruk Spot Treatment Concealer for å skjule mørke ringer og eventuell rødhet. Påfør Iconic Contour Kit for å skape konturer i ansiktet, og legg så til  Blush Kit for å få en naturlig look som likevel popper. For å gi huden litt ekstra glød legger du Glow-Up Liquid Illuminator på kinnbena og der du ønsker.

Øyne

Bland de matte nyansene fra Eyeshadow Mania Quad og Iconic Blush Kit for å skape  en perfekt basenyanse. Legg deretter til skimrende nyanser og bland sammen med Mixologist Intense Eyeshadow Drops for virkelig å få øynene til å poppe. Flere lag med Daring Impact Mascara fullfører øyelooken.

Lepper

Begynn med å påføre No Matter Liquid Lipstick for å få en holdbar nyanse på leppene som sitter hele dagen. Deretter legger du High Impact Lipgloss midt på leppene og langs den øvre leppekonturen for å få en flott effekt som får leppen til å se fyldigere ut.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331