Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Smarte tips med makeupklassikere fra Laura Mercier

Laura Mercier er elsket for sine klassiske makeupprodukter. Gabriel og Venus, makeupartister på KICKS, forteller om sine favoritter og om hvordan du kan bruke dem på nye, overraskende måter.

Tinted Moisturizer og Flawless Lumiere Foundation – en perfekt foundationduo

Gabriels foundationfavoritter gir til sammen det perfekte underlaget. Med den ikoniske Tinted Moisturiser får du lett dekning og fantastisk glans. Også Lumiere Foundation gir massevis av glow, men er mer dekkende. I kombinasjon gir de den akkurat riktige dekningen, som ser helt naturlig ut.

Gabriels makeuptips

–Bland de to basene for å få forskjellig dekning til forskjellige anledninger. Når jeg vil ha naturlig glow, bruker jeg Tinted Moisturiser som den er. Med en liten mengde Flawless Lumiere får jeg mer dekning når det trengs. Det er den perfekte komboen!

Secret Camouflage Brighten & Correct Duo Concealer – concealer til contouring

Concealerduoen Secret Camouflage er deilig kremet og dekker effektivt mørke ringer under øynene. Den er favoritten til Venus, fordi den jevner ut huden og aldri ser det minste kakete ut.

Venus’ makeuptips

–Bruk produktene til contouring. Den mørkere og den lysere tonen er perfekte for å forme og fremheve for eksempel nesen, kinnbena eller andre deler av ansiktet.

Translucent Powder – pudder med blurring-effekt

Løspudderet Translucent Powder er alltid å finne i Gabriels makeupsett. Det er et av verdens mest kjente pudder, takket være dets evne til å glatte ut huden og gi en fin naturlig finish.

Gabriels makeuptips

–Bruk pudderet også i en mørkere tone som solpudder for å få enda mer av pudderets fantastiske blurring-effekt! Da pleier jeg å bruke det kompakte pudderet.

Blush Colour Infusion – rouge på øyelokkene

Når Venus velger rouge til kinnene sine, er Blush Colour Infusion i fargen Infusion Rosé en storfavoritt. Den sarte fargen gir en frisk rødme som du lett kan gjøre mer intens når du vil. Dessuten sitter rougen riktig lenge, og den har en fin naturlig glans.

Venus’ makeuptips

–Legg rouge også på øyelokkene som øyenskygge. Med primer under blir den skikkelig intens! Dessuten er det kjempefint at fargen matcher kinnene dine.

Caviar Stick Eye Colour – vannfast multiprodukt

Øyenskyggeblyanten Caviar Stick Eye Colour er Gabriels favoritt til øynene. Den er kremet, lett å påføre og dessuten vannfast. Den blir akkurat like fin som eyeliner som påført over hele øyelokket.

Gabriels makeuptips

–Jeg elsker å bruke fargen Rosegold som highlighter. Den gir perfekt glow, uten glitter!

Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick – leppestift som rødhet

Den myke og fuktende følelsen på leppene gjør Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick til Venus’ favoritt. Favorittfargen L’Orange har en lekker oransjerosa tone.

Venus’ makeuptips

–Det kremete og myke leppestiften blir akkurat like fin som kremrouge på kinnene. Fordel den utover med en kost, så blir fargen naturlig.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331