Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Budgie hudpleie: Nye bestevenner til ansiktet

Budgie har hatt suksess med sine morsomme, veganske produkter til deg og håret ditt. Nå lanseres deres hudpleieprodukter, som er både lekne og effektive. Si hei til Budgies nye venner for ansiktet ditt!

VEGANSKE, EFFEKTIVE og gledesspredende skjønnhetsprodukter til en veldig god pris – det er Budgie. Siden lanseringen i 2019 har de hatt suksess med sine multifunksjonelle produkter som styler og pleier håret med en leken twist. Nå har de tatt alt det vi elsker med Budgie, og laget en helt ny serie med ansiktspleie som nå gjør sin entré hos oss i KICKS. Derfor er vi nå glade over å presentere noen av våre nye Budgie-venner, som med sine uventede konsistenser, kreative farger og effektive ingredienser frisker opp hudpleierutinen i høst!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331