Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

More of Shay Mitchell

Du har sett henne i Pretty Little Liars og den nye Netflix-serien You. Til KICKS forteller skuespilleren og Buxom-ambassadøren Shay Mitchell om sine favorittprodukter, hvordan hun sminker seg til fest og hvordan hun ble opptatt av skjønnhet.

Shay Mitchell X Buxom

Hva betyr makeup for deg?
– Jeg har alltid elsket makeup. Jeg satt alltid ved siden av moren min når hun sminket seg før jobb, og ble helt trollbundet av alle produktene hun brukte. Jeg er glad for at jeg har arvet hennes forkjærlighet for makeup, siden det er så gøy å eksperimentere og skape nye stiler.

Hva er din største skjønnhetstabbe?
– Jeg tenker egentlig ikke på noen av mine tidligere sminkestiler eller frisyrer som tabber, for der og da likte jeg dem virkelig – men jeg vil aldri mer satse på sotete øyne med bare en kullsort øyenskygge, haha!

Du er ambassadør for Buxom, som er mest kjent for sin populære lipgloss Full On Lip Cream. Hvilken av nyansene er din personlige favoritt?
– Jeg elsker fargen som heter Dolly! Det er en nude rosa som passer perfekt til meg og min hudtone, både på dagtid og sent på kvelden.

Buxom har nylig utgitt Pillow Pout, en helt ny type leppeprodukt. Fortell!
– Da Buxom-teamet viste meg Pillow Pout ble jeg interessert med én gang, for jeg har aldri sett noe lignende før! Det ser ut som en vanlig leppestift, men når du åpner det ser du at det er et pudderbasert produkt som males på med en liten svampapplikator. Du presser applikatoren mot innsiden av lokket på leppestiften for å plukke opp fargen, som så vil sitte fast på leppene dine i time etter time.

Hvordan ser hverdagssminken din ut?
– Jeg holder det ganske enkelt til hverdags – concealer, maskara, leppestift eller lipgloss og jeg er klar for dagen!

Og din favorittlook når det er fest?
– Da passer jeg på å ha det gøy! Når jeg blir sminket av profesjonelle makeup-artister, ber jeg dem alltid om å eksperimentere og skape en look de føler for der og da. Ingenting skremmer meg når det gjelder festsminke – jeg vil prøve alt!

Hva er skjønnhet for deg?
– For meg er skjønnhet å ta det du føler på innsiden og la det synes på utsiden, gjennom sminke, hår og klær. Skjønnhet er å ha selvtillit til å vise hvem du er.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022