De beste produktene fra MON SUN finner du hos KICKS! - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ikke glem kjæresten til Valentines Day og mamma til morsdag! Nå får du 20% på utvalgt duft t.o.m 14.02!

Guide: Her er de beste produktene fra MON SUN

Å slappe av med et nydelig hjemmespa gjør underverker for både kropp og sjel. Ta vare på deg selv – og få fløyelsmyk hud på kjøpet – med MON SUNs luksuriøse og velduftende produkter. Her er MON SUN-produktene som fortjener en plass på badet ditt.
Del

Velvære for kropp og sjel: De beste produktene fra MON SUN 

Myke føtter når du våkner 

Kremet og ekstra rik fotmaske som gjør føttene utrolig myke og glatte. Calming Oats Bedtime Therapy Overnight Foot Mask er helt vegansk og inneholder blant annet beroligende og beskyttende havre samt eksfolierende enzymer som gjør føttene myke og glatte mens du sover. De sanselige duftnotene fra jasmin, fiken og vetiver gir en ekstra luksuriøs opplevelse. Kan brukes hver natt og er et godt kjøp for normal til tørr hud.  

For ekstra myk og deilig hud 

Vegansk kroppsolje som har en mildt eksfolierende effekt og gjør huden fløyelsmyk og deilig. Pause N’ Scrub Repairing Oils Body Scrub er beriket med blant annet næringsrik mandelolje, knuste mandelskall og beskyttende vitamin E som sammen fjerner døde hudceller og gjør kroppen luksuriøst myk. Kan brukes hver dag, og passer for normal til tørr hud.  

Gir fuktighet i dybden 

Næringsrik ansiktskrem som både gir fuktighet til huden og har en beroligende effekt. Daylight Cream Dry Skin Day Cream er helt vegansk og inneholder blant annet fuktighetsgivende squalane, næringsrik avokadoolje, beroligende vitamin E og havreolje som er rik på beskyttende ceramider. Den luksuriøse formelen inkluderer også nordiske stamceller og vegetabilsk kollagen som gir forbedret elastisitet. Et godt kjøp for normal til tørr hud. Kan brukes hver dag.  

For en avslappende stund 

Vegansk og luksuriøs dusjgel som forvandles til et kremet skum ved påføring. Calming Oats Friday Foaming Bliss Shower Gel er blant annet beriket med pleiende og fuktighetsgivende sheasmør og dufter også nydelig av jasmin, vetiver og fiken. En perfekt dusjpartner som både renser huden og gir den fuktighet, samt hjelper deg å slappe av. Passer for normal til tørr hud. Kan brukes hver dag.  

Virker beroligende og fuktighetsgivende 

Kremet og mykgjørende kroppskrem som gjør huden din luksuriøst fløyelsmyk. Creamy Saturday's Frosty Dawn Body Cream er helt vegansk og inneholder blant annet fuktighetsgivende niacinamid og beroligende panthenol. De valgte duftnotene fra varmt tre og røket vanilje har også en velgjørende effekt for sansene. Kan brukes hver dag og passer for alle hudtyper.  

Eksfolierer og beskytter huden 

Vegansk ansiktspeeling som forsiktig fjerner både smuss, døde hudceller og overflødig olje. New Dawn Face Exfoliator inneholder blant annet nypefrø som er rike på vitamin C, D og E, og som sammen både eksfolierer tørre hudceller, beskytter huden mot ytre angrep og gir den fuktighet. Den unike gelformelen har også en varmende effekt som bidrar til å åpne porene for grundig dyprengjøring. Et godt kjøp for alle hudtyper.  

 

Med duft av solmoden fiken 

Pleiende og ekstra næringsrik dusjolje som byr på både balanse og fuktighet. Soft Sunset Shower Oil Repairing Oils inneholder blant annet beskyttende vitamin E, næringsrik avokadoolje og fuktighetsgivende mandelolje som gjør huden utrolig myk og glatt. Den veganske formelen dufter også mykt og behagelig fra solmodne fiken og hvite blomster. Et godt valg for tørr til normal hud. Kan brukes hver dag.  

Vakker hud mens du sover 

Vegansk nattkrem som, til tross for den fyldige formelen, føles fjærlett og behagelig på huden. Dream Cream Night Cream inneholder en næringsrik blanding av fuktighetsgivende sheasmør, pleiende rapsolje og beroligende havreolje som gir huden fuktighet mens du sover. Ceramider, nordiske plantestamceller og plantebasert kollagen bidrar også til å bevare fuktighet i huden, forbedre elastisiteten og styrke den naturlige hudbarrieren. Kan brukes hver kveld og er et godt kjøp for alle hudtyper.  

Velduftende pleie for kroppen 

Lett kroppsolje som også kan brukes som en avslappende massasjeolje. Luster Moments Frosty Dawn Body Oil er helt vegansk og inneholder blant annet luksuriøs mandelolje, avokadoolje og vitamin E, som sammen gir pleie til huden, virker reparerende og gir fuktighet i dybden. Den lette og silkemyke formelen tørker raskt inn i huden og gir den både en nydelig fuktighetsmettet følelse og en sanselig duft av røket vanilje og varmt tre. Kan brukes hver dag, og er et ekstra godt valg for tørr til normal hud.  

Skånsom og effektiv rengjøring 

Vegansk og deilig fyldig ansiktsrens som like skånsomt som effektivt fjerner makeup og smuss. Daily Foaming Bliss Face Cleanser har en kremet formel som blant annet inneholder beroligende havre, balanserende allantoin og spenstgivende kollagen fra planteriket, som sammen reduserer fine linjer, styrker hudens beskyttende barriere og gir fuktighet i dybden. Resultatet er en frisk og ekstra myk hud. Et godt valg for alle hudtyper. Kan brukes hver dag.  

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023