Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Metti Forssell ”Hensikten med makeup er å fremheve de vakre sidene av deg selv”

Hvilken leppestift liker Metti Forssell? Og hvordan tar hun vare på huden? KICKS Magazine spurte den populære bloggeren om hennes favorittprodukter og skjønnhetsrutiner.

Hva er skjønnhet for deg? 
– Helhetlig skjønnhet. En person kan ha et vakkert ytre, men hvis de mangler indre varme eller empati, spiller det ingen rolle at de har et tiltalende utseende. 
Hva får fram din indre glow? 
– Når du føler deg vel og er glad, viser det utvendig også. 
Og hvordan får du mest mulig glød i huden? 
– Det er viktig å tilføre mye fuktighet. Jeg drikker masse vann og tar vare på huden med en omhyggelig hudpleierutine. Jeg liker lette, lyse highlighters som jeg av og til blander med foundation – det er en enkel måte å gjøre huden ekstra fin på og få en naturlig glød! 
Hvilke glow-produkter anbefaler du? 
– Solkrem i pudderform, blush og highlighter! En av mine trofaste favoritter er MAC Mineralize Skinfinish pudder. Det har en himmelsk konsistens! 
Når føler du deg spesielt ”glowrious”? 
– Når jeg har vært omsorgsfull med makeup og hår og har på meg et fantastisk antrekk! 
Hvordan forholder du deg til makeup? 
– Makeup er en måte å uttrykke seg selv på. Det hjelper oss å vise hva som gjør oss annerledes. Hensikten med sminke er ikke å dekke og skjule noe, men å fremheve våre gode sider. Men jeg har et veldig avslappet forhold til makeup. Ofte bruker jeg ingenting, og andre ganger bruker jeg masse – begge deler er like mye meg. 
Liker du å prøve ny makeup, eller holder du deg til noen få looker som du vet fungerer? 
– Jeg har en trofast makeup-look som jeg som regel bruker, men jeg liker å prøve nye ting. Et nytt produkt eller en liten vri er en hyggelig forandring og frisker opp looken! 
Hvilken del av sminkingen fokuserer du spesielt på? 
– Jevn hud med glød. Jeg vil at grunnlaget for sminken skal være tynt, klart og naturlig! 
Hva er det viktigste produktet i sminkepungen din? 
– Blush og noen fantastiske leppeprodukter. Alle sminkepungene inneholder noen leppestifter eller lipglosser. Jeg liker gammelrosa og nude-nyanser som fremhever leppenes naturlige farge. En av favorittene mine er MAC Creamsheen Lipstick i nyansen Modesty. 
Og hva er ditt favorittprodukt innen hudpleie? 
– Estée Lauders fuktighetsgivende og mykgjørende Advanced Night Repair Serum. Jeg har brukt det morgen og kveld i årevis. 
Hvordan tar du vare på huden? 
– Det er spesielt viktig å være nøye med å rense, beskytte og fukte huden. En vakker, klar hud er selve grunnlaget for skjønnhet, så jeg ønsker å investere i hudens velvære. Det er også viktig å huske andre faktorer som påvirker huden: et sunt kosthold, nok søvn og å drikke masse vann. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331