Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Makeupartistens 8 BEAUTYHACKS

KICKS makeupartist Åsa Östergren deler sine absolutt beste profftips, som hjelper deg å få sminkebasen du drømmer om.
 1. Krem for pudder
 2. Concealer før og etter
 3. Dekk bare der det er nødvendig
 4. Match halsen
 5. Velg riktig verktøy
 6. Sikre basen
 7. Skreddersy din foundation
 8. Farge på de riktige stedene

1. Krem for pudder

For å unngå flekker og ujevn finish, er en god grunnregel å legge produkter i kremform før pudderprodukter. Hvis du gjør motsatt, blir resultatet lett flekkete. Dessuten fikserer også pudder!

2. Concealer før og etter

Om concealer blir best før eller etter foundation avhenger av hva du vil skjule. Når det gjelder concealer under øynene, er bedre å legge den etter foundation, da du ser hvor mye som trenger å dekkes. Hvis du heller vil skape maksimal dekning, for eksempel på en sint kvise, blir resultatet mest dekkende med concealer både før og etter foundation.

"En luftig pensel med myke børstestrå gir mer en gjennomsiktig makeup"

3. Dekk bare der det er nødvendig

For å få en naturlig look når du legger foundation, spesielt hvis den er av den mer dekkende typen, er et godt tips å begynne å legge produktet på midten av ansiktet. Der finnes det ofte mest rødhet som trenger dekning. Arbeid deretter ut din foundation til sidene, der den tones ut. Noen ganger trengs nesten ingen foundation i det hele tatt på kinnben og tinninger.

4. Match halsen

Riktig nyanse på din foundation er den som matcher hudtonen på halsen din. Prøv derfor fargen på kjevelinjen i stedet for håndbaken.

5. Velg riktig verktøy

Hvilken pensel eller sminkebørste du velger for å legge foundation gjør stor forskjell for resultatet. En luftig pensel med myke børstestrå gir mer transparent makeup, mens børster med tettere strå gir en mer dekkende overflate. Velg derfor pensler både etter størrelse og tetthet til makeupbasen din.

6. Sikre basen

Med en primer legger du grunnlaget for en jevn makeupbase, mens setting spray sørger for at den virkelige sitter på plass. I tillegg til at både primer og fikserende ansiktsspray får makeupbasen til å sitte bedre, gir de også en ekstra fin finish.

7. Skreddersy din foundation

Tilpass din foundation etter årstiden og hvordan huden har det ved å skreddersy din perfekte farge og dekning. Med to nyanser av din favorittfoundation blander du ganske enkelt nøyaktig riktig nyanse. Et par dråper highlighter eller serum gjør den mindre dekkende og legger til ekstra glød.

8. Farge på de riktige stedene

Bronzer og rouge gir ansiktet farge og tydelige former. Solpudderet børster du i kinnskyggen, ved tinningene, ved hårfestet og på haken for å varme opp hele ansiktet. Rouge konsentrerer du i stedet i kinnene for å gi en frisk rødme. Sørg for at produktene tones pent sammen for en naturlig følelse.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331