Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Linda Hallberg lanserer LH Cosmetics “Våg mer med makeupen din!”

Nå finnes makeupartist Linda Hallbergs eget merke, LH Cosmetics, hos KICKS! – Tanken er at produktene skal inspirere folk til å tenke litt utenfor boksen og å våge å være litt gale.

Derfor valgte jeg å kun utvikle produkter med multifunksjonelle egenskaper. Du skal kunne påføre produktene på alle de måtene du ønsker, som rouge, som øyenskygge eller som leppefarge. Det er bare du som setter grensene! Makeup handler ikke bare om å gjøre seg fin, men også om å uttrykke seg selv, en bestemt stil eller forskjellige følelser, sier Linda Hallberg. 

Hvilken feil ser du, som makeupartist, at folk flest gjør når de sminker seg? 
– Jeg vil si at folk hører altfor mye på hva andre sier. Jeg mener, hvis du liker noe og kan få det til å svinge, da synes jeg du skal la det svinge skikkelig! Selv om svart leppestift kanskje ikke er det mest trendy nå på sommeren, så synes jeg du skal bruke det hvis du vil. Jeg synes vi alle skal våge litt mer. I bunn og grunn er det bare farger vi vasker av oss når dagen er over. 

Det kan føles litt skummelt for de av oss som ikke er makeup-proffer. Kan du komme med noen forslag til hvordan vi kan bruke din Infinity Palette? 
– Det er ikke så skummelt som det høres ut som. Konseptet er faktisk veldig enkelt! Tenk på Infinity Palette som farger, og ta utgangspunkt i hvilke farger du trives med. Paletten er jo laget for å passe alle, men alle farger passer ikke på samme måte til alle. Er du lys i huden, er Maffei kjempefin til konturering, men hvis du har veldig mørk hud er Fornax utmerket til nettopp konturering. Så avhengig av hvilken hudfarge du har, bruker du paletten på forskjellige måter. Det finnes så utrolig mange måter å gjøre dette på, og jeg vil virkelig at folk skal bruke fantasien. Det er ikke noe som er riktig eller feil. 

Alle makeupartister sier at børster og pensler er viktige for et godt resultat. Hvilke tre synes du alle bør ha, selv om man ikke er så erfaren? 
– Børster er superviktige, men du trenger ikke 30 forskjellige børster for å legge perfekt makeup. Jeg har utviklet åtte pensler og én puff som selges både i sett og hver for seg. Mine tre favoritter er Angled Brush, All Over brush og Blending Brush. Med de tre kommer du utrolig langt! 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331