Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Le Couvent DUFTER FRA PARADIS

Det franske dufthuset Le Couvent tilbyr duftopplevelser med naturlig opprinnelse, og mange av parfymekomposisjonene er inspirert av verdens vakreste steder. Nå lanserer dufthuset tre nye duftdestinasjoner å drømme seg bort til.

Lidenskapelige paradisøyer

Duften Tinharé tar oss med til Bahia Islands med sine langstrakte, hvite strender og sin tropiske puls. Noter av søt mandarin blandes med sensuell vanilje, sjasmin og varmende trenoter i en fristende blanding som fører tankene til solmettede dager på de brasilianske paradisøyene.

Krystallklart vann

De blendende hvite klippene og det krystallklare vannet gir De pontinske øyene i Italia sin friske blå palett. I duften Palmarola gjenspeiles de klare fargene av parfymeverdenens aller friskeste noter – sprudlende sitron, klassisk bergamott og frodig sjasmin. Balanserende varme trenoter utgjør den elegante basen i duften.

Sommervind ved Middelhavet

Noter av aromatiske urter som lavendel og timian omfavnes av jordnær patsjuli i den dramatiske duften Kythnos. Den naturnære duftkomposisjonen fanger følelsen av virvlende sommervinder, gress som vaier i vinden, og varmende middelhavssol på den fascinerende greske øya med samme navn.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331