Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

Le Couvent Maison de Parfum

THE ART OF SINGULAR PERFUME Klosteret Le Couvent des Minimes ble grunnlagt i 1614 i Sør- Frankrike og er et historisk sted der bl.a. Louis Feuillée, Ludvig XIVs botaniker, bodde. Hans oppdagelse av sjeldne plantearter er opphav til det som er kalt Remarkable Botany: Botanica Nobilis. Le Couvent des Minimes hentet inspirasjon fra denne unike arven for å finne opp Art of Singular Perfume på nytt: Unike parfymer blandet med naturlige og sjeldne substanser ifølge tradisjonen til French Haute Parfumerie, 100 % vegansk.

Parfyme

Hudpleie

Duftlys & romduft

Gift sets – coming soon!

Editor's pick

REMARKABLE PERFUMES – EN REISEINVITASJON

Våre Remarkable Perfumes er beriket med eksepsjonelle, naturlige essenser. De forteller på sensuelt og elegant vis om ekstraordinære reiser rundt om i verden. Inneholder inntil 86 % naturlige ingredienser, 100 % vegansk.

Merker
Duftkategori
Natural Choice
Duftnoter
50 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331