Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Le Couvent des Minimes

THE ART OF SINGULAR PERFUME
Klosteret Le Couvent des Minimes ble grunnlagt i 1614 i Sør- Frankrike og er et historisk sted der bl.a. Louis Feuillée, Ludvig XIVs botaniker, bodde. Hans oppdagelse av sjeldne plantearter er opphav til det som er kalt Remarkable Botany: Botanica Nobilis.
Le Couvent des Minimes hentet inspirasjon fra denne unike arven for å finne opp Art of Singular Perfume på nytt: Unike parfymer blandet med naturlige og sjeldne substanser ifølge tradisjonen til French Haute Parfumerie, 100 % vegansk.

Parfyme

Hudpleie

Duftlys & romduft

Gift sets – coming soon!

Editor's pick

REMARKABLE PERFUMES – EN REISEINVITASJON

Våre Remarkable Perfumes er beriket med eksepsjonelle, naturlige essenser. De forteller på sensuelt og elegant vis om ekstraordinære reiser rundt om i verden. Inneholder inntil 86 % naturlige ingredienser, 100 % vegansk.

Merker
Duftkategori
Natural Choice
Duftnoter
47 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331