Krem eller pudder - hvilken konsistens på øyenskyggen foretrekker du? - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

Krem eller pudder - hvilken konsistens på øyenskyggen foretrekker du?

Hvis det er et makeupprodukt som kan åpne døren til din indre kreativitet, så er det øyenskyggen. Det er imidlertid ikke alltid like enkelt å vite hvilken formel som gir deg resultatet du vil ha. La oss på KICKS vise vei!
2
Del

Crème de la crème

Vil du ha en naturlig følelse og en øyenskygge som smelter inn i huden? Da er det en krembasert øyenskygge du skal se etter. Den er enkel å påføre med en myk børste eller med fingrene, og den er dessuten mer fuktighetsgivende og passer ekstra godt til deg med tørr hud.

Lysende!

Metallic, glans og sterke farger blir ekstra effektfulle i flytende form. Påfør øyenskyggen med en pensel og ton forsiktig ut kantene med en tørr og ren pensel. Husk å ikke åpne øyet før øyenskyggen er tørr, for å unngå at den legger seg i øyenlokkets folder og «creaser» seg.

Kompakt klassiker

Hvis du liker å variere øyenmakeupen og leke deg med makeupbørstene, er en kompakt øyenskygge et godt valg. Du kan skape helt forskjellige resultater, avhengig av hvor mye pigment du bruker, og hvis du investerer i en palett, er mulighetene nesten uendelige. Påfør en øyenprimer før du legger øyenskyggen for et holdbart og jevnt resultat.

2
Del

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024