Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS store mascaraguide: Finn riktig mascarabørste

Hvilken mascarabørste du velger, har stor betydning for hvilken effekt du får på vippene dine. Vi forklarer hvordan de fungerer og hjelper deg med å finne din nye favorittmascara.

Børste: Bøyd

Effekt: Bøyde øyenvipper 
En bøyd mascarabørste er det beste valget hvis du vil åpne øynene maksimalt og gi dem et ekstra løft. Formen følger vippelinjen din perfekt, og børsten kommer til helt inntil vipperøttene, der mascaraen hjelper til med å bøye alle hårstråene oppover.

Børste: Bred

Effekt: Dramatisk volum
Når det gjelder volum og dramatiske øyenvipper, er det helt sant at større er nbedre. Den brede børsten fanger opp og fordeler mye produkt, helt fra roten og ut i tuppen, så hver eneste øyenvippe maksimeres i både lengden og bredden.

Børste: Smal

Effekt: Maksimal lengde
Hvis du er ute etter flørtende lengder, skal du satse på en smal mascarabørste somfordeler mascaraen jevnt på vippene uten å legge til ekstra volum i basen. Øyenvippene blir tydelig separerte og markeres i sin fulle lengde. Den lille børsten gjør det dessuten enklere å komme til alle vippene, til og med minivippene i øyenkrokene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331