Kjøp lipgloss som får best i test hos KICKS! - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Nå får du 20% på ALT fra Morphe på kicks.no t.o.m 26.03!

Hos KICKS kan du kjøpe lipgloss som får best i test

En lipgloss er en multikunstner i sminkevesken. Lipgloss kan gi munnen vakker glans, i tillegg inneholder de ofte fuktighetsgivende og hudpleiende ingredienser og kan også fremheve munnen din med ekstra flatterende fargepigmenter eller nydelig volum. Kjøp lipgloss som får best i test hos KICKS!
1
Del

Hvorfor trenger jeg en lipgloss?

Vil du fremheve munnen og by den på nydelig glans og/eller flatterende fargepigmenter samt en smidigere følelse? Da er en lipgloss en god investering for sminkerutinen din. Moderne lipgloss gir ikke bare vakker glans, de som regel også beriket med fuktighetsgivende og hudpleiende ingredienser som både pleier munnen og fremhever den. En lipgloss legger seg som en blank og ofte beskyttende hinne på munnen, samtidig som du mater leppene med pleiende og fuktighetsgivende ingredienser. Noen lipglosser er beriket med flatterende fargepigmenter, andre er helt transparente. Lipgloss er veldig enkelt å bruke, det er bare å påføre den på munnen med den medfølgende penselen. Du kan velge om du vil bruke lipglossen alene eller bruke den som et ekstra glansgivende lag oppå leppestiften. Psst! Hvis du har veldig tørre og sprukne lepper, er det lurt å først skrubbe dem forsiktig slik at de blir myke og frie for ru hud. Bruk en spesiell leppeskrubb eller bløtlegg et frottéhåndkle i vann. Masser deretter leppene med veldig mild hånd til den ru og flassende huden er borte. Smør gjerne på en dose fuktighetsgivende leppebalsam, la synke inn og påfør deretter lipglossen.  Hos KICKS finner du et stort utvalg av lipgloss som får best i test, både i din nærmeste KICKS-butikk og på nettet. Velkommen til å kjøpe lipgloss hos oss i KICKS!

Hyllet TikTok-favoritt

Kremet og fuktighetsgivende lipgloss som gir vakker glans hele dagen. Pop Plush Creamy Lip Gloss gir et ekstra blankt resultat og glatte og myke lepper, samtidig som den unike formelen både virker beroligende, fyldegivende og fuktighetsgivende. Inneholder blant annet pleiende aloesmør, avokadosmør og sheasmør samt fuktighetsgivende hyaluronsyre.

For glans og fylde

Glansgivende lipgloss som også byr på en fyldigere effekt. Gloss and Plump Lip-Work inneholder en unik kombinasjon av ingefær, soyabønner og chilipepper som gir en forbedret naturlig fylde. Den veganske formelen virker også pleiende og glansgivende for naturlig fyldigere og ekstra vakre lepper. Bruk alene eller påfør oppå leppestiften for å gi den en ekstra blank effekt.

Gir farge, glans og fuktighet

Vegansk hybrid av lipgloss og leppebalsam som gir munnen en naturlig flatterende farge, ekstra mye glans og en deilig og myk følelse uten kliss. Mineralist Gloss Balm er beriket med blant annet kaldpressede fruktoljer fra blant annet jojoba og solsikke, det gir både sårt tiltrengt pleie og langvarig tilføring av fuktighet med forbedret mykhet.

For deluxe-glød

Mykgjørende og pleiende lipgloss som holder formen (og glansen!) i opptil 16 timer. Shine Loud High Pigment Lip Shine gir en lett og behagelig følelse på munnen og skaper en glasslignende effekt som ikke føles klissete. Ved hjelp av den unike totrinnsmetoden med en pleiende basecoat og en ekstra høyreflekterende toppcoat, får leppene både pleie og nydelig glans. Inneholder blant annet olje fra macadamiafrø, korianderfrukt, aprikoskjerne, pasjonsfrukt og jojobafrø.

Fylde og glans i ett

Lipgloss som gir munnen en ekstra skimrende effekt, samtidig som den byr på nydelig fylde med en behagelig kriblende følelse. Lip Polish Glitz inneholder en ekstra dose høyskimrende partikler, som gir en unik krystalleffekt på leppene. Formelen er også beriket med et volumbyggende peptidkompleks samt vitamin A og vitamin E. Kan påføres alene eller oppe leppestiften.

Med pleiende ingredienser

Unik lipgloss som både kan skape en høyglanset, glasslignende effekt eller en mer diskret satengglans. Lipglass er spesielt utviklet for å skape en ekstra langvarig glans og kan påføres alene eller oppå leppestiften. Den klebefrie formelen er blant annet beriket med pleiende og mykgjørende jojobaolje.

For ekstra farge og glans

Bestselgende hybridprodukt som både gir ekstra intense farger som en leppestift og en ekstra høyglanseffekt som en lipgloss. Lip Shine Lacquer føles fjærlett på leppene, samtidig som den unike formelen gir dem en pleiende og mykgjørende effekt. Den silkemyke formelen har en klebefri effekt med lang holdbarhet og får også munnen til se naturlig fyldigere ut.

Beriket med solbeskyttelse

Vegansk hybridprodukt som gir leppene fuktighet som en leppebalsam og farge og pigment som en lipgloss. Minerals Oil-Infused Tinted Lip Elixir gir leppene pleie, beskyttelse og glans ved hjelp av naturlige ingredienser som beskyttende ricinolje, fuktighetsgivende jojobaolje og mykgjørende sheasmør. I tillegg er den klebefrie formelen beriket med UV-beskyttelse.

Glansfull hverdagsluksus

Krystallklar og vegansk lipgloss som både gir leppene en behagelig følelse og byr på ekstra glans. Crystal Gloss gir leppene en umiddelbart fyldigere følelse, samtidig som den padleåreformede applikatoren gjør presis påføring enkelt. Den klebefrie formelen gir en ekstra høyglanset effekt, mens den søte duften av fersken gir litt ekstra hverdagsluksus.

1
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort