Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Hailey Bieber "Jeg har brukt bareMinerals siden jeg var tenåring"

Hailey Bieber er et av de mest kjente ansiktene i sin generasjon. I et eksklusivt intervju med KICKS Magazine avslører hun hva hun alltid har i sminkepungen, hvordan hun får til sine velkjente øyebryn – og hvilke nye makeupfavoritter hun bruker hver dag.

Hei, Hailey! Hvor viktig er makeup for deg?
– Jeg bruker som regel ikke så mye makeup. Jeg foretrekker å være nokså naturlig. Det holder med litt mascara, bareMinerals nye The Original Liquid Mineral Concealer og en gel til øyebrynene. For meg er det også viktig å la huden hvile mellom modelloppdragene. Selv på fotojobb foretrekker jeg en «no-makeup makeup look» med fin hud og markerte øyebryn.
Du har vært ambassadør for bareMinerals i to år. Var merket en av dine favoritter allerede før det?
– Jeg har faktisk brukt bareMinerals siden jeg var i tenårene. Moren min elsket produktene deres og hadde dem alltid hjemme. Da de spurte om jeg ville bli ambassadør for dem, var det selvsagt for meg å si ja. De har jo vært følgesvennene mine i mange år!
Hvilke makeupprodukter fra bareMinerals elsker du aller mest?
– Det er vanskelig å velge, de lager så mye som er bra! De lager jo ikke bare god makeup, men også fantastiske hudpleieprodukter. Jeg har brukt pudderversjonen av Original Foundation i 12–13 år, så den er alltid med i sminkepungen. Og øyebrynsgelen deres bruker jeg hver dag, selv når jeg ikke bruker noe annen sminke. Så elsker jeg også løspudderet Mineral Veil Finishing Powder, Strength & Length Mascara med serum og Mineralize Lipstick i fargene Wisdom, Grace og Inspiration. Å ja, enda en storfavoritt er The BarePRO Glow Highlighter, som gir huden superfin glød.
Du er kjent for dine flotte øyebryn. Hva er hemmeligheten?
– Jeg prøver å ikke nappe dem for mye. Det gjør ingenting om de blir litt buskete og uregjerlige. Jeg lar dem vokse skikkelig ut før jeg får dem fikset omtrent annenhver måned. Og jeg bruker alltid Strength & Length Serum Infused Eyebrow Gel med serum i, sånn at de holder seg sunne, sterke og fine.
Hva synes du om nyhetene The Original Liquid Mineral Foundation og Concealer?
– Jeg fikk teste dem allerede før de ble lansert, da vi fotograferte kampanjen for de nye produktene, og de gir virkelig en helt fantastisk finish! De er lette, men kan bygges opp i lag på lag når du har behov for mer dekning. Først og fremst liker jeg hvordan de føles og ser ut på huden min.
Hva kan du ikke leve uten i hudpleierutinen din?
– Det er veldig viktig for meg at huden min har det bra. Jeg elsker niacinamid, som er å finne i Long Life Herb Serum. Det bruker jeg hver dag. Renseolje er også en del av hudpleierutinen, som en del av dobbeltrensen. Jeg bruker SPF hver dag, og den kan være vanskelig å vaske bort. Oljen gjør huden ren for både solkrem og makeup uten å irritere huden.
Hvordan har skjønnehtsrutinen din endret seg under pandemien?
– Den har endret seg nokså mye. Jeg har hatt tid til å lese meg opp om hudpleie og se tutorials og andre ting som jeg har lært mye av. Nå vet jeg mye mer om hva forskjellige produkter gjør for huden.
produkter gjør for huden.
Hva er den største feilen du har gjort når det gjelder skjønnhet?
– Jeg skulle ønske at jeg hadde begynt å bruke solfaktor da jeg var yngre. Nå forstår jeg hvor viktig det er å bruke hver eneste dag. Men jeg er fortsatt ung, og det er sikkert en fordel at jeg har begynt å bruke det nå. I framtiden tror jeg at jeg vil se tilbake og være takknemlig for at jeg var nøye med SPF allerede i 20-årsalderen. Moren min sluttet å sole seg da hun var 30 og har en helt fantastisk hud, som er veldig fin uten makeup. Det inspirerer meg virkelig!
Hva er skjønnhet for deg?
– Skjønnhet kan være så mange ting. Det har mye mer å gjøre med hvem du er som person, enn hvordan du ser ut. Akkurat nå trives jeg med livet mitt og det jeg gjør. Jeg føler meg elsket og respektert. Det tror jeg

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331