Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Get that peeling feeling med kroppskrubb & kroppspeeling

Etter en lang sommer med uttørkende sol og bading er det på tide å gi huden litt ekstra pleie og få frem den naturlige gløden igjen. Klar, ferdig, skrubb!

Mange av oss er nøye med å ta vare på huden i ansiktet – men er du like nøye med resten av kroppen? Myk, fuktet og glødende hud gir en følelse av velvære og er en rask og behagelig måte å pleie seg selv litt ekstra. Når du skrubber kroppen regelmessig, øker du blodsirkulasjonen samtidig som du fjerner døde hudceller fra hudoverflaten. Dermed kommer ny, frisk og myk hud frem, med en naturlig glød. Og på samme måte som med hudpleie for ansiktet passer ulike produkter til ulike hudtyper. Mekanisk peeling passer for en litt sterkere hud og består av små korn som skrubbes mot overflaten av huden. En kjemisk peeling består av syre og oppløser døde hudceller i stedet for å skrubbe dem bort. Det passer som regel til litt mer ømtålig hud. Du velger selv om du vil bruke bare hendene eller et par skrubbehansker. Uansett hva du bruker, skal du skrubbe med myke sirkelbevegelser. Da får du best effekt, uten å skade huden.

Husk! Etter at du har skrubbet kroppen, er det viktig at du smører deg siden den nye huden trenger fuktighet og beskyttelse. Fyldige, fete kremer og body butters er behagelige på huden, men hvis du syns det er klissete, kan en olje være et godt alternativ. Oljen trenger raskt inn i huden.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331