Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

Den beste flytende eyelineren

Er du på jakt etter en eyeliner som er lett å tegne med og som sikker der den skal? Sjekk ut disse favorittene!

Kylies favoritt

Brush Tip Liquid Eyeliner er en del av Kylie Jenners daglige makeuprutine og gir skarpe linjer, som ikke viskes eller blir ujevne i løpet av dagen eller kvelden. Fargen er pigmentrik og skikkelig nattsvart.

Pleier vippene

Akkurat som de andre sminkeproduktene fra IT Cosmetics, inneholder denne eyelineren pleiende ingredienser. Blant de vippeforsterkende stoffene finner du biotin, keratin og kaolinleire.

En klassiker

Denne eyelineren er en klassiker i sminkepungen med sin skikkelig skarpe og pigmentrike finish og spisse applikator. Produktet kommer i nattsvart og mykere mørkebrun.

Spiss som er lett å tegne med

Denne penseltuppen er lett å tegne med og gjør det enkelt å skape både tynne og brede linjer. Den holdbare fargen gjør også dette til en stor favoritt. Kommer i svart og brun.

Sitter støtt som fjell

Lancômes populære flytende eyeliner har en myk filtspiss, som gir en tydelig og jevn linje som sitter skikkelig. Hvis du har problemer med at eyelineren sitter dårlig, er dette produktet for deg.

Holdbar farge

Flytende eyeliner i blyantform fra MAC som det ikke bare er lett å tegne med, den sitter også skikkelig godt. Kommer i både svart og brun.

Ergonomisk form

Den vanntette eyelineren fra Smashbox er ergonomisk designet for å gi deg en så stødig hånd som mulig når du tegner skarpe linjer. Den smale spissen fikser både tynne og brede linjer uten problemer.

Smaleste spiss

Med supertynn spiss gjør denne eyelineren det enkelt å lage skikkelig nøyaktige og tynne linjer og vinger. Denne vannbestandige eyelineren finnes i svart og brun.

Glanset finish

Med IsaDoras Glossy Eyeliner får du fin blank finish og en linje som sitter støtt som fjell. Den vannfaste favoritten kommer i både svart og brun.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331