Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Color correcting - Slik gjør du

Har du alltid lurt på hvordan du skal bruke de grønne og lilla concealerfargene? Vi viser deg steg for steg hvordan du får til color correcting på riktig måte!

Color correting fargene hjelper til med å nøytralisere hudtonen og lyse påå visse partier i ansiktet for å få en fin glød. Slik bruker du de ulike fargene: 

Grønt- demper røde partier 
For å nøytralisere partier som akne, rosacea og synlige blodkar bruker du en grønn tone. Mange er også røde rundt nesen og på haken, og der funker også den grønne concealeren perfekt. 

Aprikos- skjuler mørke ringer 
Mørke ringer under øynene dempes og nøytraliseres av aprikostoner. Har du svært lys hud, vil rosa nyanse passe bedre. For mørke hudtoner trengs en farge som går mer mot oransje, tenk fersken, så finner du riktig nyanse. 

Lilla- Lyser opp 
Lilla og blå nyanser er perfekte når du vil skjule pigmentflekker og gustne, bleke og gulaktige partier. De får også huden til å virke lysere og kan derfor brukes som highlighter i pannen og på kinnbeina. 

Jevn godt ut 
Color correcting fungerer best når du jevner ut de ulike fargene grundig. Bruk fingrene, pensel eller makeupsvamp, alt etter hva du selv liker. Pass på at du ikke har synlige overganger. Etterpå kan du fortsette med din vanlige concealer, som passer til hudtonen din, og deretter eventuelt foundation eller BB-krem.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331