Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Budgies beste hudpleie

Budgies hudpleieprodukter har på kort tid blitt bestselgende favoritter. Prøv disse Budgie-produktene, som får topp omtale av KICKS klubbmedlemmer på kicks.no takket være sine behagelige konsistenser og effektive ingredienser!
Del

Prep Talk Pre-makeup Face Mask
Prep Talk Pre-makeup Face Mask er et mykgjørende og beroligende multiprodukt som passer like godt som ansiktsmaske eller dagkrem som primer under makeupen. Uansett hvordan du velger å bruke den, får huden din masse glød, fukt og utglattede porer. 

”Denne er helt magisk under sminke. Sliter med sensitiv og tørr hud, men denne gjør at sminken legger seg så fint!” - Maria

Smooch! Nourishing Lip Treatment
Sheasmør og nypeolje samarbeider for å reparere og pleie leppene dine så de blir uimotståelig myke etter denne leppekuren. Dessuten gir den superfin glans og dufter vidunderlig.

”Dette er det beste leppeproduktet jeg noen gang har prøvd - hands down!! Så deilig og myk på leppene, den gir mye shine og ikke minst proppfull av fukt, fukt, fukt. Avhengig!” - Stine

Plump it up! Hydrating Overnight Mask
Sov søtt og fint lyselilla på kinnene med denne fuktighetsgivende nattmasken full av hyaluronsyre og sterk antioksidant fra kaktus. Våkne så opp neste morgen med en myk og superfuktet hud som føles plumpet og revitalisert!

”Liker absolutt denne! Gir masse fukt uten å bli fet, og irriterer ikke min sensitive hud. Elsker at produktene ikke har noe duft til seg!” - Elisabeth

Double Shot Awakening Eye cream
Koffein og mentol er ingrediensene i denne øyekremen som sørger for at øynene dine ser kvikke og lys våkne ut. Den avkjølende effekten fra metallapplikatoren demper dessuten hovenhet effektivt. Du vil aldri mer ha lyst til å våkne uten dette produktet i morgenrutinen!

”Veldig lett og fin konsistens som trekker raskt inn i huden.Med koffein virker denne vanndrivende på huden så man våkner med et mer våkent blikk, samtidig som den fukter nok for min tørre hud, og til en fantastisk pris!” - Ellen

I dew, I dew Hydrating Face Serum Mist
Budgies bestselgende ansiktsspray er spray blandet med serum, noe som betyr at huden din får masse omsorg hver gang du bruker den. Næringsrike oljer tilfører fuktighet og glød, mens kaktusekstrakt beskytter mot frie radikaler. Brukes på rent ansikt eller over makeup i løpet av dagen når ansiktet har behov for en glødboost.

”Her får man virkelig mye for pengene! Jeg bruker den som serum om kvelden før fuktighetskrem, og eventuelt som en fuktighetsgivende oppfrisker utover dagen. Utrolig enkel å bruke, og den lukter frisk og godt. Anbefales!!” - Karoline

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331