Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

BeautyAct – din nye skjønnhetsrutine

Endelig blir det etterlengtede merket BeautyAct lansert hos oss i KICKS! Gjør deg klar til å finne massevis av nye beautyfavoritter med deres smarte Acts, ferdige rutiner for alle anledninger! Vi presenterer The Sports Act!

The Sports Act

Shop BeautyAct her

Disse deilige og oppfriskende beautyfavorittene holder deg på topp, sammen med en velfylt vannflaske, når pulsen er på sitt høyeste. Slik forbereder du deg – trinn for trinn – til dagens mest svette økt.

 1. Rens
  Rens huden for urenheter og alle makeup-rester før treningen med oppfriskende Micellar Beauty Water, som raskt tilfører fuktighet og frisker opp samtidig som den hindrer at porene blir tilstoppet.
 1. Plei og balanser
  Ta vare på huden i dybden med et serum for din hudtype. Dyptrensende Complex Mattifying Serum har en utjevnende primereffekt med matt finish, balanserer huden og inneholder beroligende vitamin B5.
 1. Tilfør fuktighet
  Styrk både deg selv og huden din under økten med HydraRepair Melting Cream, en næringsrik krem som beskytter hudbarrieren samtidig som den tilfører fuktighet i dybden.
 1. Gi glød
  Du kan aldri få for mye glød! Gi huden glød og mindre synlige porer med Radiant Skin Primer, en glødgivende primer med hudpleiende niacinamid som gir huden både styrke og fuktighet.
 1. Marker brynene
  Marker brynene med Sculpt & Shade Brow Pomade, som beholder formen gjennom hele treningsøkten. Penselen Structured Brow Brush No 207 med sin skarpe skråskårne tupp gjør det enkelt å fremheve øyebrynene på beste måte.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331