Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Ansiktsmaske = Quick fix

Fra en bortgjemt tube lengst bak i baderomsskapet til et nytt stjerneprodukt – ansiktsmasker er blitt det hotteste hudpleieproduktet på alles lepper og ansikt.

Sheetmask

Kjøp her

Arkmasker – det hotteste blant ansiktsmaskene er kanskje arkmaskene. De hurtigvirkende maskene er fulle av ingredienser som virker ekstra effektivt takket være det beskyttende «arket». De fremste egenskapene er at de effektivt refukter huden, men det finnes mogså arkmasker med oppstrammende og dyptrensende effekt.

Nattmaske

Kjøp her

Nattmasker, sleeping masks – har gitt ny betydning til nordet skjønnhetssøvn. De påføres om kvelden før du ngår til sengs og virker mens du sover, når huden likevel nreparerer seg selv og benytter de hudpleiende egenskapene naller best. På den måten kan du være sikker npå å våkne opp med refuktet hud som har det godt.

Leppemaske & øyemaske

Kjøp her

Øyemaske - Eye patches er små arkmasker for området under øynene. De reduserer hevelse og tilfører fuktighet. Velger du en med hyaluronsyre minskes også fine linjer.

Leppemaske -  Hvis du ikke vil legge en hel ansiktsmaske, finnes det også arkmasker mtil leppene. Refukter, pleier og gjør leppene myke og ekstra fyldige.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331