Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Bli fin til 17. mai!

En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

Foundation

Kjøp her

Mange ønsker en lettere og mer naturlig foundation på 17. mai. Påfør foundationen med enten en kost eller en fuktig svamp. Ønsker du mer glow og et enda mer naturlig resultat kan du mikse inn litt flytende highlighter i foundationen.

Klassiske øyne

Kjøp øyenskygger her

Legg en lysere skygge over hele øyelokket og en litt mørkere i globalen for å skape dybde, men samtidig et naturlig resultat. Litt shimmer i øyekroken får øynene til å poppe litt ekstra. En brun kajal passer bra til denne looken. 
Tips! Legg en øyenskygge-primer for en mer intens farge, samtidig som sminken sitter hele dagen (og natten). 

Få sminken til å sitte

Kjøp her

Heldigvis så finnes det produkter som hjelper sminken å holde seg fin og gjør at den sitter på plass en hel dag. Når du er ferdig med sminken så sprayer du over med en settingspray gir denne noen sekunder til å tørke. Og vips, så har du sminke som sitte i time etter time! Tips: Ta med deg et kompaktpudder i vesken for å matte ned om du blir oljete i løpet av dagen. 

Ikke glem frisyren

Kjøp hårprodukter her

En fin frisyre er virkelig prikken over i'en til festantrekket på 17 mai. Dette er gjerne en frisyre som skal holde i mange timer og riktige stylingprodukter er viktig. En volumgivende mousse vil løfte frisyren til nye høyder og en hårspray gjør at frisyren holder seg på plass hele dagen.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331