Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

EVY Technology Daily Defence Face Mousse SPF50 75 ml

Vurderinger
Pris
249 kr
Finn i butikk
Fri frakt
Fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daily Defence Face Mousse SPF50
p94016316
v94016317
EVY Technology
NOK
249
Daglig beskyttelse mot UV- og HEV-stråling. En intenst fuktighetsgivende mousse som styrker hudens beskyttende barriere og forhindrer for tidlig aldring og pigmentering. Den unike hudpleieteknologien sammen med de aktive ingrediensene gir huden langvarig og effektiv beskyttelse mot UV-lys og frie radikaler som kan dannes av solen og forurensning. Beskytter også mot blått lys / HEV-lys fra elektroniske skjermer. Fukter intensivt og hjelper huden med å opprettholde sin naturlige fuktighet, etterlater ingen hvit hinne og tetter ikke porene. Den allergitestede formelen er egnet for alle hudtyper, til og med svært følsomme. Fungerer utmerket som primer under sminke, siden den også beskytter mot sminke som kan irritere huden.
Daily Defense Mousse inneholder en veldig høy UVA-beskyttelse i forhold til UVB-beskyttelsen og har blitt tildelt maksimalt antall stjerner i henhold til Boots Star Rating og PA-test. Fordi produktet er på aerosolflaske, trengs ikke konserveringsmidler. Som alle EVYs produkter er den parfymefri. Passer for veganere.
Rist flasken og hold den opp ned så det ikke kommer ut ekstra gass. Sprut forsiktig ut ønsket mengde mousse. Gni moussen mellom hendene til den blir som et flytende serum. Påfør, men vær forsiktig rundt øynene. Den fungerer også på lepper. Bruk en mengde på størrelse med en golfball i ansiktet og i nakken. Etter noen minutter har solkremen tørket inn og skal ikke føles klissete.
Aqua. Octocrylene. Butane. Butyl Methoxydibenzoylmethane. Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate. Propylene Glycol. Ethylhexyl. Isononanoate. Stearic Acid. Palmitic Acid. VP/Hexadecene Copolymer. Isobutane. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Dipropylene Glycol. PVP. Ethylhexyl Triazone. Propane. Polysorbate 20. Triethanolamine. Bis(Cyano Butylacetate) Anthracenediylidene. Sodium Palmitoyl Proline. Butylene Glycol Dicaprylate /Dicaprate. Silica. Nymphaea Alba Flower Extract. Sodium Ascorbyl Phosphate. C12-15 Alkyl Benzoate. Tocopheryl Acetate. Glycerin. Butylene Glycol. Dimethicone. Tetrasodium Glutamate Diacetate.
75 ml
99 g
6942301670039

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.6
Basert på 5 omtaler
Les mer
Karen B. er medlem i KICKS Club

Like (0)
Vigdis er medlem i KICKS Club

Like (0)
Ann-Therese er medlem i KICKS Club

Like (0)
Kristina er medlem i KICKS Club

Like (1)
Sanja er medlem i KICKS Club

Like (1)

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331