Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Med solkrem for barn / solbeskyttelse for barn beskytter du ditt barn fra solens skadelige stråler. Den beste kombinasjonen for barna er å bruke klær og solhatt, holde seg i skyggen da solen står høyest på himmelen og solkrem med høy SPF.

Det er viktig at man smører inn huden med solkrem flere ganger om dagen og spesielt etter bading og tørking. 

Det anbefales at man bruker solkrem med minimum faktor 30 og høyere. Husk at man også må smøre seg selv om det er overskyet da de skadelige UVA & UVB-strålene trenger gjennom skylaget. 

Det er også viktig å smøre barna under vår og vinter. Så vinteren vil solen reflektere i snøen og man kan fort bli brent. Det er også viktig å smøre inn lepper, øyne og øre, steder som lett kan glemmes. 

Hos KICKS finner du flere ulike solkremer for barn med høy SPF som også er vannbestandig, parfymefri og fri for fra fargeemner og alkohol. Kjøp solkrem for barn fra EVY, Lancaster og NIVEA online hos KICKS.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331