Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Solbeskyttelse for barn

6 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Solprodukter til barn – tilpasset ekstra sensitiv hud

Barn bør være ekstra forsiktige i solen. Barnas hud er tynnere enn voksnes og har dessuten ikke samme beskyttelsesmekanismer. Derfor bør barn ha tilpassede solprodukter. I KICKS' sortiment av solprodukter til barn finner du produkter med milde ingredienser som ikke irriterer og som er skånsomme mot barnets ømfintlige hud, samtidig som de blokkerer skadelige UV-stråler. Her finner du solprodukter med ulik konsistens, som krem, mousse og spray. Mange av solproduktene til barn som KICKS tilbyr, har gjennomgått dermatologiske tester og er tilpasset personer med soleksem og allergi. Kjøp solkrem for barn i en KICKS-butikk nær deg eller online på KICKS.no.

Hvilken form for solbeskyttelse er best for barn?

Siden barns hud er mye mer ømfintlig enn voksnes, bør solproduktet være ekstra skånsomt samtidig som det sørger for sikker beskyttelse. Velg derfor et produkt med høy solfaktor som ikke irriterer sensitiv hud. Solprodukter som ikke inneholder parfyme, fargestoffer eller konserveringsmiddel, pleier å være allergivennlige og passer dermed for sensitivisert hud. Bading og annen fysisk aktivitet gjør at de UV-blokkerende egenskapene i solproduktet reduseres raskere. Du kan derfor velge et vannbestandig produkt som holder lenge. Når du velger solprodukt til barnet, bør det ha høy solfaktor – minst 30, men gjerne høyere. Du bør også velge et produkt som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Kombinasjonen av høy solfaktor og klær er også effektivt for å beskytte barnet mot sol. Pass også på at barnet ikke oppholder seg i solen når den er på sitt sterkeste, det vil si mellom kl. 11 og 15, og at du smører inn barnet med solkrem flere ganger i løpet av dagen.

Solprodukter for barn under ett år

Barn som er under ett år gamle, bør overhodet ikke oppholde seg i solen. Den beste beskyttelsen er derfor å la barnet være i skyggen og bruke beskyttende klær. Det finnes solprodukter som er tilpasset barn over seks måneder – men husk at de aller minste har best av ikke å være i solen. Mindre kroppsoverflater som eksponeres for solen til tross for klær, som hender og ankler, kan smøres inn med solfaktor 30 eller høyere.

Hos KICKS finner du et stort utvalg av solbeskyttelse som blant annet solbeskyttelse ansikt, solbeskyttelse kropp, solbeskyttelse lepper og after sun. Velkommen inn til å handle online eller i butikk.  

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331