Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Kropp

Beauty tester

61 produkter

Om sommeren er det viktig at du beskytter kroppen hvis du skal oppholde deg lenge i solen. Det er fort gjort å undervurdere solen de første varme sommerdagene etter en lang vinter, noe som resulterer i at man lett blir brent.

Kroppen utsettes ikke for like mye sol hver dag som ansiktet gjør, så det er viktig at du ikke slurver med solkremen når du soler deg, bader eller oppholder deg i solen med mindre klær på.

Hudtypen din er også en viktig faktor, alle har ulik følsomhet overfor solens stråler. Her har vi samlet solprodukter for hele kroppen. Hvis du er usikker på hvilken hudtype du har, så kan du alltid be om råd før du kjøper solkrem.

På solbeskyttelsen er det en solfaktor som angir graden av beskyttelse mot UVB-stråling. Du bør bytte ut solkremen din hvert år – solkremen i en flaske som har vært åpnet lenge, har ikke like gode beskyttelsesegenskaper som en nyåpnet flaske.

KICKS har flere ulike typer av solbeksyttelse - velg mellom lotion, mist, mousse eller spray.

Hos Kicks finner du solprodukter fra flere populære varemerker, for eksempel Biotherm, Clarins, Hawaiian Tropic, Filorga og Dior– kjøp dem online her eller i nærmeste Kicks-butikk.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331