Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Kropp

86 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Om sommeren er det viktig at du beskytter kroppen hvis du skal oppholde deg lenge i solen. Det er fort gjort å undervurdere solen de første varme sommerdagene etter en lang vinter, noe som resulterer i at man lett blir brent.

Kroppen utsettes ikke for like mye sol hver dag som ansiktet gjør, så det er viktig at du ikke slurver med solkremen når du soler deg, bader eller oppholder deg i solen med mindre klær på.

Hudtypen din er også en viktig faktor, alle har ulik følsomhet overfor solens stråler. Her har vi samlet solprodukter for hele kroppen. Hvis du er usikker på hvilken hudtype du har, så kan du alltid be om råd før du kjøper solkrem.

På solbeskyttelsen er det en solfaktor som angir graden av beskyttelse mot UVB-stråling. Du bør bytte ut solkremen din hvert år – solkremen i en flaske som har vært åpnet lenge, har ikke like gode beskyttelsesegenskaper som en nyåpnet flaske.

KICKS har flere ulike typer av solbeksyttelse - velg mellom lotion, mist, mousse eller spray.

Hos Kicks finner du solprodukter fra flere populære varemerker, for eksempel Biotherm, Clarins, Hawaiian Tropic, Filorga og Dior– kjøp dem online her eller i nærmeste Kicks-butikk.