Biolage – Hårpleie med fokus på naturlig innhold - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Biolage

I 1990 ble Biolage født fra hjernen til frisør og entreprenør Arnie Miller. Arnie så en mulighet til å kombinere det seneste innen bio-teknologi med det beste fra naturen, for å fremme hårets naturlig skjønnhet med en delikat finish og flytende bevegelse. Siden dets innovering, har merket blitt inspirert av naturlige ingredienser og kjent for sine trofaste prestasjoner, eksepsjonell pleie til håret, ikoniske hvite pakning og signaturduft. Idag er Biolage anerkjent over hele verden som en leder i profesjonell hårpleie, forpliktet til hår- og hodebunnhelse og utvikler produkter med bærekraft som en kjernesak. 

22 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Oppdag Biolage hos KICKS 

Biolage er elsket for sine profesjonelle hårpleieprodukter som hjelper håret ditt å bli friskt, vakkert og glansfullt. I sortimentet finner du en rekke ulike hårprodukter som løser mange vanlige hårproblemer alt fra kløende hodebunn til fuktfattig og trist hår. Bærekraft er et begrep som gjennomsyrer hele virksomheten og produktene. Derfor finner du eksklusive botaniske planter produktene som er utviklet med hensyn til miljøet. Emballasjen til Biolage består dessuten av 95 % resirkulert plast. Innen 2022 er målet at dette tallet skal være 100 %. 

Om Biolage 

Biolage ble grunnlagt i 1990 av frisør og gründer Arnie Miller, som ti år tidligere hadde startet hårpleiemerket Matrix sammen med sin kone. Etter lansering av produktene ble Biolage raskt et av de mest populære hudpleiemerkene på salonger rundt om i USA. Og det var ikke bare i USA at produktene fikk frisørenes tillit. I en rekke land rundt om i verden ble Biolage det ledende salongmerket og det ble også svært godt likt av forbrukernes.   

Finn produktene som passer deg 

I Biolages produktsortiment finnes en rekke ulike serier som passer til alle slags hår. Gi nytt liv til flatt og livløst hår med volumgivende produkter. Eller boost fuktigheten med Biolages anerkjente Hydration-serie. Her guider vi deg til produktene fra Biolage som passer for akkurat ditt hår! 

Tørt hår: Biolage HydraSource 

I 2007 introduserte Biolage stjerneingrediensen aloe vera i en av sine produktlinjer som fokuserer på fukt. Fukt er nøkkelen til friskt og sunt hår og passer men spesielt for deg som har tørt hår som trenger en skikkelig fuktboost.  

Farget hår: Biolage ColorLast

Farger du håret hos frisør? Da er Biolage ColorLast-serien perfekt for deg! Disse produktene bidrar til at hårfargen holder seg fin mellom frisørbesøkene. Den fargebevarende ingrediensen i produktene er inspirert av orkidéen, som naturlig bevarer fargen takket være spesielle antioksidanter.

Hodebunnsproblemer: Biolage ScalpSync 

For deg med irritert og sensitiv hodebunn, er serien ScalpSync fra Biolage redningen. Produktene vasker bort døde hudflak som har lagt seg på hodebunnen, og gir rikelig med næring til både hud og hår slik at hodebunnen skal bli sunn og frisk igjen. Produktene inneholder også mynte som beroliger en kløende og rød hodebunn.  

Livløst hår: Biolage VolumeBoom 

Hvis du leter etter produkter som gir maksimalt volum i tynt og livløst hår, er VolumeBoom-serien noe for deg. Biolage har hentet inspirasjon til ingrediensene i produktene fra naturen, blant annet fra bomullsblomsten som takket være sine elastiske og sterke fibre, har kraftig ekspanderende egenskaper. VolumeBoom gir deg fyldig hår som holder lenge. 

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024