
Spar 25%
1 / 1
Variant:S02 Lychee Chip
Pris: 123,75 kr
Spar 41,-
25% på nesten ALT!
Utsolgt online
Ikke tilgjengelig
Rom&nd Better Than Cheek er en pudderblush som gir en naturlig, lett rødme på kinnene og tilfører ansiktet lys og vitalitet! Med pastellfarger inspirert av tørket frukt, hjelper denne blushen deg med å skape en “mine kinn, bare bedre” look med naturlige nyanser og silkemyk finish. Formulert med svette- og talgabsorberende pudder for en langvarig, frisk finish.
Slik bruker du: Påfør en liten mengde blush på kinnbeina med en finger eller sminkebørste. Lag på lag etter ønske.
Slik bruker du: Påfør en liten mengde blush på kinnbeina med en finger eller sminkebørste. Lag på lag etter ønske.
Synthetic Fluorphlogopite, Talc, Magnesium/Potassium/Silicon/Fluoride/Hydroxide/Oxide, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Calcium Titanium Borosilicate, Dimethicone, Neopentyl Glycol Diheptanoate, StearylDimethicone, MagnesiumStearate, Polymethylsilsesquioxane, Hydroxyapatite, Triethoxycaprylylsilane, Caprylic/Capric Triglyceride, Aluminum Hydroxide, Isopropyl Titanium Triisostearate, Mica, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Hydrogenated Polydecene, Myristic Acid, Cetearyl Alcohol, Tin Oxide, CI 77891, CI 77007, CI 73360, CI 19140, CI 77491, CI 77492, CI 75470, CI 77510, CI 77499
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
| Innhold | 4 g |
| Enhetspris | 30.937,50 kr/kg |
| Merke | rom&nd |
| Kategori | Rouge |
| Se alt | rom&nd Rouge |
| Varenummer | 1013433 |
| EAN | 8809625249335 |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vil du se innholdet?
Da trenger vi at du godtar funksjonelle informasjonskapslerInspirasjon

Kundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her



