Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

Olaplex

Olaplex tillater frisører å gjøre noe de aldri har kunnet gjøre før: pleie håret mens det utsettes for en kjemisk behandling. Håret trenger pleie etter en kjemisk behandling, men det har ikke tidligere vært et produkt på markedet som pleier håret MENS det behandles. Olaplex - forsikring for ditt hår. 

Olaplex — hjemmebehandling for skadet hår 

Håret vårt utsettes daglig for slitasje. Og det er ikke bare fra kjemiske behandlinger og stylingverktøy. Også solens sterke stråler, kaldt vær og noe så dagligdags som hårbørsting sliter på håret. For å få bukt med problemet, ble hårpleiesystemet Olaplex utviklet. Produktlinjen består av seks hårpleieprodukter som jobber individuelt for å reparere hårstråene dine fra innsiden og ut. I serien finner du sjampo som rengjør uten å tørke ut, balsam som pleier og styrker, en to-trinns-kur som reparerer hårstråene i dybden, mykgjørende stylingolje og fuktighetsgivende leave-in-krem. Olaplex hårprodukter kan brukes på alle hårtyper. 

Hvordan fungerer Olaplex-produkter? 

Stjerneingrediensen i Olaplex-produkter er det patenterte molekylet Bis-Aminopropyl Diglycol Dimanleate, som jobber for å reparere, styrke og beskytte håret. Det gjør molekylet ved å koble sammen hårets svovelbindinger. Håret vårt består nemlig av tusenvis av forskjellige svovelbindinger, og når disse er intakte, er håret friskt og sterkt. Men når håret utsettes for slitasje fra ulike hold, ødelegges bindingene, det resulterer i et skadet hår som både mister form og friskhet. Olaplex-produktene reparerer altså svovelbindingene slik at håret ditt blir sunt og sterkt igjen.  

 Når og hvor ofte skal jeg behandle håret med Olaplex? 

Olaplex-produkter er ideelle for deg som ofte bruker stylingverktøy som krøll- og rettetenger, og for deg som regelmessig farger eller bleker håret ditt, eller utsetter det for andre kjemiske behandlinger. Men fordi håret også skades når vi børster og drar i det og når vi er i miljøer er det er mye sol eller veldig kaldt kan du bruke Olaplex-produkter regelmessig. Hvor ofte du velger å bruke Olaplex produkter er opp til deg. Regelmessig bruk, opptil 2−3 ganger per uke, anbefales hvis håret ditt er bleket, farget eller stripet hos frisør. Det samme gjelder hvis du ofte bruker stylingverktøy med høye temperaturer. Du kan derimot bruke Olaplex sjampo No. 4, og balsam No. 5 regelmessig i hårpleierutinen for å styrke håret og gjøre det sunnere. Olaplex to-trinns-kur, som består av Hair Perfector No.4 og Intensive Bond Building No.0, er en intensivt reparerende hårkur som kan brukes ved behov, tilpass bruken etter hvor slitt håret er, og etter hvor mye slitasje håret ditt utsettes for. Du kan lese om hvordan Olaplex hårkur fungerer her. Olaplex leave-in-krem No.6 motvirker krus, samtidig som den reparerer, og kan brukes både på fuktig og tørt hår. Stylingoljen Bonding Oil No.7 kan også brukes ved behov style håret samtidig som du myker opp og tilfører glans. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331