1 / 1
Keep It Full Nourishing Lip Plumper
Variant:Natural Luster
199 kr
Utsolgt online
Utsolgt i butikk
Keep It Full Nourishing Lip Plumper er et perfekt valg for deg som elsker effekten av luksuriøs lipgloss, men samtidig ønsker pleien til en leppebalsam! Formelen er laget for å booste leppenes egen kollagenproduksjon, samtidig som hyaluronsyre bevarer fuktighet og mykhet for strålende resultater dag etter dag.
Polybutene, Hydrogenated Polyisobutene, Isostearyl Isostearate, Polyglyceryl-2 Tetraisostearate, Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Synthetic Beeswax, Caprylic/Capric Triglyceride, Mica (Ci 77019), Dicalcium Phosphate, Stearalkonium Bentonite, Ethylhexyl Palmitate, Menthone Glycerin Acetal, Propylene Carbonate, Tribehenin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Flavor (Aroma), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Ricinus Communis Oil), Sorbitan Isostearate, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Hydrogenated Castor Oil, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide, Silica, Palmitoyl Tripeptide-1, Tocopherol. +/- May Contain: Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Red 7 Lake (Ci 15850), Red 28 Lake (Ci 45410), Blue I Lake (Ci 42090), Carmine (Ci 75410), Yellow 5 Lake (Ci 19140).
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 1 stk |
Merke | Milani |
Kategori | Lip Plumper |
Se alt | Milani Lip Plumper |
Varenummer | 94006837 |
EAN | 0717489590150 |
Produsent, EU | CoSiChem AG Ernst-Lemmer-Straße 23 35041 Marburg Germany |
Produsentkontakt | [email protected] |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her