Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Shaving Line Shaving Oil 30 ml

Shaving Line Shaving Oil 30 ml

Acqua di Parma

Oppdag den raffinerte blandingen av oljer av høy kvalitet med en gjennomsiktig og ikke-fett konsistens for en delikat og presis barbering.
445 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Oppdag den raffinerte blandingen av oljer av høy kvalitet med en gjennomsiktig og ikke-fett konsistens for en delikat og presis barbering. Beriket med granatäppleolje, sitronolje og basilikstrakt, kan sin spesielle formel levere funksjonen til både barberings- og barberolje. Som barberolje myker det skjegget og eliminerer stubbig stubbe, noe som gjør den til et ideelt barberingsprodukt for mustasjer, sideburns og goatees. Som en pre-barbering kan den påføres før myk barberkrem eller barbergel som et ekstra lag for å maksimere hudvernet, spesielt for de med tykt skjegg.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331