Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Babydoll Kiss & Blush 07 Corail Affranchi
Babydoll Kiss & Blush 07 Corail Affranchi

Babydoll Kiss & Blush 07 Corail Affranchi

Yves Saint Laurent

Kyss dina kinder och färga dina läppar med Yves Saint Laurent’s Baby Doll Kiss & Blush.
345 kr
07 Corail Affranchi

Omtaler

Theakaro | 09-03-2016
Kjøpte den i en lyserød farge (korall), og elsker den! Kjempefin på leppene, og også veldig fin som blush. Fin å ha med vesken slik at jeg kan friske opp blushen litt utover kvelden.
Linh Le | 06-03-2016
Denne kan både brukes på leppene og skinn. Bruker man den som blush må du jobbe fort, for den er veldig pigmentert og tørker fort. Ingenting å si om emballasjen annet at det er YSL så de leverer selvfølgelig på emballasje.

Mer Informasjon

Kyss dina kinder och färga dina läppar med Yves Saint Laurent’s Baby Doll Kiss & Blush. Det är en 2-in-1 produkt som belyser dina läppar och kinder med en sensuell mjuk matt finish och har en lätt, mousseliknande konsistens.
Baby Doll Kiss & Blush får nu till sommaren sällskap av två nya trendiga nyanser; Orange Intrepide (Nr 24) & Mauve Aventurex (Nr 25) som är en del av Summer Look 2017, Solar Pop.
No 24 Orange Intrepide adderar en solkysst lyster till kinderna, eller en lätt touch av färg på läpparna. (Applicera ett extra tunt lager för en mer intensiv orange nyans.)
No 25 Mauve Aventureux är en lila nyans som är förvånansvärt enkel att bära och som glider lätt på läpparna för en slående look. Applicera subtilt för att addera en touch av färg, eller i lager för att få till en dusky-rosa ton.
Volum:10 ml
Farge:Orange
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331