Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Blush Orgasm
Blush Orgasm

Blush Orgasm

NARS

Den ultimate lederen innen blush-kategorien. NARS tilbyr bransjens bestselger, de mest ikoniske nyansene til kinn som gir sunne farger og umiddelbart nytt liv til huden.
335 kr
Orgasm
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

M | 30-04-2019
Navnene er jo noe for seg selv og hvis beste mor skulle spurt hvilken blush jeg hadde på meg hadde jeg nok kun svart nars og ikke orgasm eller sånn 😂 Blushen er kjempe fin, fint pigmentert men ikke for mye pigmentert! Ser naturlig ut og gir en fin glød. Jeg kommer nok til å kjøpe flere av disse blushene 😄
Wibeke | 12-04-2019
Lekker blush, som gir en naturlig farge. Med litt shimmer, tilfører den akkurat passe nok glød til kinnene. Utrolig fin for deg med oliven hudtone, som kanskje kan slite litt med å finne produkter som passer.
Karin | 21-12-2018
Verdens beste blush! Gir en sunn pinky-peach farge til kinnene. Fargen sitter godt og varer lenge. En must-have i sminkepungen!

Mer Informasjon

Den ultimate lederen innen blush-kategorien. NARS tilbyr bransjens bestselger, de mest ikoniske nyansene til kinn som gir sunne farger og umiddelbart nytt liv til huden. Ikoniske nyanser inkluderer en rekke transparante, naturlige toner, hver med en hårfin rosafarge for en naturlig undertone av blush for å markere hudfargen. Silkeaktig fine pudderpigmenter i matte og skinnende nyanser, sikrer uimotståelig myk og blandbar påføring. Selv en lett påføring av fargetoner med høyest intensitet gir en naturlig blush. Myke, byggbare nyanser gir et bredt spekter av effekter, alt fra ultra-ren til kraftige farger.
HUDTYPE: Alle hudtyper
FINISH: Matt, glans
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331