Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Prep + Prime Transparent Finishing Powder/Pressed

Prep + Prime Transparent Finishing Powder/Pressed

MAC

Et silkeaktig, fargeløst pudder som passer for alle hudtoner. Reduserer glans og gjør porer, linjer og ujevnheter mindre synlige. Brukes over makeup eller på bar hud.
215 kr

Omtaler

Jenny | 10-03-2018
Sminken blir utrolig fin ved bruk av det pudderet her, tillegg så holder det gjennom dagen. Om jeg ikke tar feil så er jeg på midt tredje nå
Kristiane Jenssen | 08-03-2017
Dette pudderet fungerer veldig bra til å sette sminken, og er lettere å ta med seg på tur siden det er kompakt. ALt i alt et veldig godt men billig alternativ :)
Kine | 26-02-2017
Veldig bra pudder til å sette sminken! Den er lett å påføre, og man kjenner ikke at det er på huden. Sminken min holder mye bedre når jeg bruker dette pudderet. Liker også at det er kompakt, slik at det ikke drysser over alt.

Mer Informasjon

Et silkeaktig, fargeløst pudder som passer for alle hudtoner. Reduserer glans og gjør porer, linjer og ujevnheter mindre synlige. Brukes over makeup eller på bar hud. Fås nå også som kompaktpudder.
Hudtype:Tørr
Finish:Neutral
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331