Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Akkurat nå 262,50 kr! >> Kjøp her

BarePRO Foundation 02 Dawn
BarePRO Foundation 02 Dawn

BarePRO Foundation 02 Dawn

bareMinerals

Foto-klar! Denne nye innovative foundation gir en naturlig matt finish uten å føles kakete eller tung.
449 kr
02 Dawn

Omtaler

Kristine | 24-02-2018
Et lett pudder som gjevner ut hudtonen uten å føles tung. Jeg legger dette over foundation for å matte ned og fiksere. Gir en utrolig fin glød, spesielt sammen med Complexion Rescue foundation fra BareMinerales.
Emilie | 22-02-2018
Et pudder som gir god dekkevne, men samtidig føles lett på huden! Byttet til dette i sommer, da jeg tidligere har brukt et fra MAC, men dette pudderet er en ny favoritt. Litt dyrt, men absolutt verdt det!
Annie | 16-05-2017
Lett og behagelig foundation, kan legges i flere lag uten å bli tung. Blir mer dekkende etterhvert som den smelter inn i huden, jeg trenger primer til (komb hud). Gode fargealternativ, til og med for de av oss med hud som snø. Føler ikke den oksiderer. Positivt overrasket!

Mer Informasjon

Foto-klar! Denne nye innovative foundation gir en naturlig matt finish uten å føles kakete eller tung. Den har en ultramyk, silkeaktig tekstur som enkelt påføres huden for å gi et perfekt skreddersydd resultat.
Bruk med Core Coverage Brush.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331