Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

BarePRO Performance Wear Powder Foundation 02 Dawn
BarePRO Performance Wear Powder Foundation 02 Dawn

BarePRO Performance Wear Powder Foundation 02 Dawn

bareMinerals

Foto-klar! Denne nye innovative foundation gir en naturlig matt finish uten å føles kakete eller tung.
449 kr
02 Dawn

Omtaler

Nina | 23-07-2018
Har brukt nr. 16 Sandstone og har vært veldig fornøyd. Sitter godt på huden og hjelper veldig på t-sonen som har en tendens å bli litt blank ila. dagen. Nå har jeg ikke noe urenheter, men føler den dekker mer enn fint nok for min hud.
Carina | 28-03-2018
Utrolig skuffet. Har brukt bareMinerals i over 10 år, men dette var skuffende. Jeg kjøpte derals ready foundation ble tatt av markedet. Trodde dette skulle være like bra om ikke bedre. Men nei, elendig dekkevne og dårlig fargeutvalg. Føles som den ligger oppå huden. Synes det er helt utrolig at de klarer å lage et så dårlig produkt når de har vært flinke i så mange år. Håper virkelig bareMinerals ready foundation kommer på markedet igjen.
Kristine | 24-02-2018
Et lett pudder som gjevner ut hudtonen uten å føles tung. Jeg legger dette over foundation for å matte ned og fiksere. Gir en utrolig fin glød, spesielt sammen med Complexion Rescue foundation fra BareMinerales.

Mer Informasjon

Foto-klar! Denne nye innovative foundation gir en naturlig matt finish uten å føles kakete eller tung. Den har en ultramyk, silkeaktig tekstur som enkelt påføres huden for å gi et perfekt skreddersydd resultat.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331