Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Terracotta Light Sheer Bronzing Powder 00 Clair Rose
Kampanje 20%

Terracotta Light Sheer Bronzing Powder 00 Clair Rose

Guerlain

TERRACOTTA Light er en mosaikk av farger bestående av perlemorsaktige solpudderfarger, som gir delikat glød og lys til huden.
416 kr520 kr
00 Clair Rose

Omtaler

Klara ku | 15-10-2018
Dette er en av de første pudderet jeg brukte når jeg var 18år. Den er som bare minerals og er utrolig god og dekker godt og en får en så fin glød i huden. Drøy i bruk og har en myk konsistent.
Malin | 08-07-2018
Det perfekte solpudderet for min lyse hud, jeg har i fargen 02. Gir en naturlig, fin glød som enkelt kan bygges opp. Veldig drøy i bruk også.
Marie Ryland | 16-02-2017
Denne er fantastisk! Har brukt den lenge, og kan nok aldri bytte til noe annet. Fargen er så fin og naturlig, med litt shimmer. Den lukter veldig godt og funker ypperlig som øyenskygge også!

Mer Informasjon

TERRACOTTA Light er en mosaikk av farger bestående av perlemorsaktige solpudderfarger, som gir delikat glød og lys til huden. De fire fargene gir en nydelig naturlig glans, akkurat som når man får de første strålende fra solen på huden om våren.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331