Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 26.11: 25% på duft. Gjelder ikke BYREDO, DIOR, Jo Malone, Chanel, Tom Ford, kalendere & gaveesker.

Kaia Gerber: Jeg prøvde alltid mammas parfymer

Eksperttips
Det er ikke bare modellyrket hun har arvet etter moren Cindy Crawford, men også kjærligheten til parfyme. For KICKS forteller Kaia Gerber om sin siste duftforelskelse – og hvilket produkt som er et must i sminkepungen hennes.

Marc Jacobs parfymer

Se mer

Hei Kaia! Du er ambassadør for Marc Jacobs Daisy-dufter. Hva er ditt første minne av parfyme? – Jeg husker at jeg alltid pleide å liste meg inn på mamma sitt bad og leke med sminken og prøve alle parfymene hennes. Jeg skjønte ikke at man skal bruke litt om gangen, så jeg sprayet på til jeg ble svimmel, ha-ha. Nå har jeg lært at man kommer langt med bare litt.

Hvilken type dufter liker du? – Jeg liker parfymer som gir en lett og frisk følelse. Jeg er glad i romantiske blomsterdufter, så jeg brukte Marc Jacobs Daisy lenge før jeg ble ambassadør for den. Da jeg vokste opp, var det den parfymen alle vil ha, så da jeg ble spurt om jeg ville samarbeide med Marc Jacobs, ble jeg overlykkelig. Den siste versjonen heter Eau So Intense.

Hvordan ville du beskrive den for en som ikke har prøvd den ennå?
– Den har dybde, som en gyllen solnedgang. Den gir nøyaktig samme følelse du har om sommeren i «golden hour», når sollyset er helt mykt og gyllent. Duften formidler den der lysende kraften som er så spesiell! Jeg liker også at den holder så lenge på huden.

Har du en signaturduft du alltid bruker, eller har du en duftgarderobe med parfymer for forskjellige anledninger og humør? – Jeg er et vanemenneske, og når jeg forelsker meg i en duft, vil jeg helst bruke den hver dag. Derfor liker jeg duftfamilier som Daisy, der en parfyme finnes i forskjellige versjoner med ulik intensitet. Da kan du tilpasse parfymen etter hva du føler for i øyeblikket.

Hvor viktig er makeup for deg? – Makeup er en viktig del av livet mitt. Jeg begynte ikke å bruke makeup før nokså sent, men jeg har alltid likt å eksperimentere med forskjellige looker. Jeg trenger ikke bruke makeup for å føle meg vel med utseendet mitt, men jeg liker å bruke det for å uttrykke meg selv.

Hvilket produkt er det aller viktigste i sminkepungen din?
– Highlighterklassikeren Touche Éclat fra Yves Saint Laurent! Nesten alle makeupartister bruker den backstage på oss modeller før catwalk-visningene, og nå vil jeg alltid ha den i sminkepungen.

Les mer

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?

Stjernenes parfymeguide: Velg parfyme etter hvilket stjernetegn du er

Eksperttips
La zodiaken veilede deg til den duften som vil fremheve din aller beste personlighet!

Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs

Eksperttips
Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs! KICKS sjefsredaktør forteller om de ulike duftene i familien.

Le Couvent: en velduftende historie

Intervju
Historien til parfymehuset Le Couvent begynte allerede på 1600-tallet, med Louis Feuillée, som var botaniker og duftleverandør. Men i dag må du ikke være kongelig for å bruke de eksklusive og veganske duftene med naturlige ingredienser. Bli kjent med Le Couvent, som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331