Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Kaia Gerber: Jeg prøvde alltid mammas parfymer

Det er ikke bare modellyrket hun har arvet etter moren Cindy Crawford, men også kjærligheten til parfyme. For KICKS forteller Kaia Gerber om sin siste duftforelskelse – og hvilket produkt som er et must i sminkepungen hennes.

Hei Kaia! Du er ambassadør for Marc Jacobs Daisy-dufter. Hva er ditt første minne av parfyme? – Jeg husker at jeg alltid pleide å liste meg inn på mamma sitt bad og leke med sminken og prøve alle parfymene hennes. Jeg skjønte ikke at man skal bruke litt om gangen, så jeg sprayet på til jeg ble svimmel, ha-ha. Nå har jeg lært at man kommer langt med bare litt.

Hvilken type dufter liker du? – Jeg liker parfymer som gir en lett og frisk følelse. Jeg er glad i romantiske blomsterdufter, så jeg brukte Marc Jacobs Daisy lenge før jeg ble ambassadør for den. Da jeg vokste opp, var det den parfymen alle vil ha, så da jeg ble spurt om jeg ville samarbeide med Marc Jacobs, ble jeg overlykkelig. Den siste versjonen heter Eau So Intense.

Hvordan ville du beskrive den for en som ikke har prøvd den ennå?
– Den har dybde, som en gyllen solnedgang. Den gir nøyaktig samme følelse du har om sommeren i «golden hour», når sollyset er helt mykt og gyllent. Duften formidler den der lysende kraften som er så spesiell! Jeg liker også at den holder så lenge på huden.

Har du en signaturduft du alltid bruker, eller har du en duftgarderobe med parfymer for forskjellige anledninger og humør? – Jeg er et vanemenneske, og når jeg forelsker meg i en duft, vil jeg helst bruke den hver dag. Derfor liker jeg duftfamilier som Daisy, der en parfyme finnes i forskjellige versjoner med ulik intensitet. Da kan du tilpasse parfymen etter hva du føler for i øyeblikket.

Hvor viktig er makeup for deg? – Makeup er en viktig del av livet mitt. Jeg begynte ikke å bruke makeup før nokså sent, men jeg har alltid likt å eksperimentere med forskjellige looker. Jeg trenger ikke bruke makeup for å føle meg vel med utseendet mitt, men jeg liker å bruke det for å uttrykke meg selv.

Hvilket produkt er det aller viktigste i sminkepungen din?
– Highlighterklassikeren Touche Éclat fra Yves Saint Laurent! Nesten alle makeupartister bruker den backstage på oss modeller før catwalk-visningene, og nå vil jeg alltid ha den i sminkepungen.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331