Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Topp fem beste pudder

Eksperttips
Rett pudder gir perfekt finish og får makeupen til å holde mye lenger. Her er superpudderne som dere KICKS-medlemmer liker aller best og har gitt topp omtale på kicks.no.

IT Cosmetics Bye Bye Pores Poreless Finish Airbrush Powder: Hudpleiende filter
”Beste pudderet som holder huden matt og gjør porene nærmest usynlige! Anbefaler å bruke pudderpute og kun påføre pudderet i t-sonen hvor man pleier å bli blank, så kan man fortsatt beholde gløden.” – Gun
IT Cosmetics Bye Bye Pores Poreless Finish Airbrush Powder. Bye Bye Pores Finish Airbrush Powder fra suksessmerket IT Cosmetics er fullt av pleiende ingredienser som kollagen, antioksidanter og peptider. Samtidig som det pleier huden, glatter det ut porer og gir en matt finish.

bareMinerals Mineral Veil Finishing Powder Original: Fjærlett
”Oppdaget dette mineralpudderet for ca. et år siden, og jeg er helfrelst! Hadde egentlig ikke trodd det skulle ha noen særlig dekkevne, men det er perfekt! Gir fin glød og perfekt finish!” – Åshild S
bareMinerals Mineral Veil Finishing Powder Original. Mineralpudderet fra bareMineral er elsket for sin fjærlette og transparente finish. Pudderet ser helt naturlig ut på huden og gir en perfekt myk overflate. Kommer i tre varianter: Transparent matt, transparent med glød, og et farget pudder.

MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder: For alle hudtoner
”Beste settingpudderet jeg noen gang har prøvd, og jeg har prøvd maaaange! Sitter silkemykt oppå foundationen og blander seg lett inn, slik at man ikke blir seendes hvit ut. Gjør at sminken sitter mye lenger på. Anbefales på det sterkeste!” – Selma
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder. Det transparente løspudderet fra MAC er silkemykt og lett, passer alle hudtoner og gir en naturlig silkematt finish. Dessuten legger det seg perfekt på alle slags hudtyper, alt fra den mest glinsende til den overflatetørre huden.

Clinique Stay Matte Sheer Pressed Powder: Matt finish lenge
”Kjempefint pudder for de som i likhet med meg ikke tåler sminke. Matter ned og sitter fint på” – Malin
Clinique Stay Matte Sheer Pressed Powder. Cliniques oljefrie kompaktpudder demper effektivt blankhet og holder huden matt lenge. Det fine etuiet er dessuten perfekt å ta med seg for oppfrisking i løpet av dagen – hvis det trengs. Fåes både som transparent og i flere fargede varianter.

Lancôme Long Time No Shine Loose Setting Powder: Perfekt i t-sonen
“Utrolig drøy og varer lenge, den gjør også jobben sin og matter ned min svært, svært oljete hud, og jeg bruker den både til setting og til å matte ned utover dagen. Mye for pengene og gjør det den skal.” – Therese
Lancôme Long Time No Shine Loose Setting Powder. Når du vil dempe glans og sikre makeupbasen hele dagen, er Lancômes matte løspudder et supert valg. Det transparente pudderet absorberer olje uten å se det minste tørt eller kakete ut

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331