Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

1. Grundig grunning

På samme måte som når du maler en vegg eller et møbel, må du grunne huden riktig for å få et pent og holdbart resultat. Hudpleierutinen er selvsagt alfa og omega for hudens balanse. Velg deretter en primer tilpasset hudtypen. Primeren er nøkkelproduktet som får foundationen til å feste seg bedre, fordele seg jevnt og holde lenger. Tips! Du kan også bruke primere som er spesielt beregnet på øyelokkene og leppene, så sitter øyenskyggen og leppestiften lenger. 

2. Velg holdbarhet

Hvilke produkter du velger, har mye å si hvis du vil ha maksimal holdbarhet. Se for eksempel etter produkter med ”long lasting” i navnet. Mer dekkende produkter og antialdringsmakeup sitter ofte bedre. Påføringen har også mye å si for hvor godt makeupen holder seg. Ved å jobbe fargen godt inn i huden, for eksempel ved å trykke og/eller klappe inn foundation i huden med en beautyblender, blir fargen både jevnere og mer intens, samtidig som den blir mer holdbar.

3. Lag på lag-teknikken

Den beste måten å fiksere makeupen på er å jobbe lagvis: kremete produkter først og pudderprodukter til slutt. Etter at du har lagt foundation, concealer og leppestift, fikserer du dem altså med løst pudder. Tips! Påfør mer, av både krem- og pudderprodukter, rundt øynene og nesen, der den fete huden ellers kan løse opp makeupen. På resten av ansiktet og over leppestiften holder det å stryke over et lag pudder med en stor pudderkost. Øyemakeupens levetid forlenges med kremskygge under pudderskygge. Det samme gjelder krempudder og flytende bronzer, som sitter i timevis dersom du legger pudderrouge og solpudder over.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331