Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

"Touche Éclat er en favoritt som jeg har brukt i mange år"

Intervju
Vi er blitt kjent med henne som jurymedlem i svenske Idol. Her forteller Nikki Amini til KICKS om sine makeupfavoritter som hun bruker år etter år – og hvordan hun fikk bukt med problemhuden sin.

Nikkis favorittprodukter

Hva er ditt favorittområde innen skjønnhet?
– Jeg har alltid noe på leppene, og så har jeg orden på øyebryn og øyevipper. Det er ikke hver dag jeg har makeup på huden, men jeg har nesten alltid lipgloss, mascara og fiksede øyebryn.

Hva er ditt forhold til makeup?
– Når jeg har jobbet mye og hatt mye makeup, er det deilig å få en pause og la huden puste. Men nå når jeg har mammapermisjon og er hjemme, føler jeg at jeg får mer energi og føler meg litt friskere og kvikkere hvis jeg i det minste fikser øyebrynene og bruker lipgloss.

Hva er det absolutt viktigste produktet i sminkepungen din?
– Øyebrynsblyant og lipgloss er mine aller viktigste produkter.

Har du et favorittprodukt som henger med år etter år?
– Jeg er veldig trofast når jeg finner skjønnhetsprodukter som jeg virkelig liker. Touche Éclat er en favoritt som jeg har brukt i mange år. Før brukte jeg den som concealer, i likhet med mange andre, men nå har jeg lært av profesjonelle makeupartister at det egentlig er en highlighter som gir en fantastisk glød uten at det blir glitrende eller skimrende. Den er perfekt for å lysne mørke ringer og gjøre blikket mer våkent. Det er sikkert derfor jeg bruker den enda oftere nå etter at jeg fikk barn, ha-ha!

Hvordan ser looken din vanligvis ut når du fikser den selv?
– Jeg bruker flytende foundation som jeg påfører med en makeupsvamp. Det gir et perfekt grunnlag for bronzer og rouge. Etter at jeg har fylt i øyebrynene, legger jeg noen lag mascara, av og til også eyeliner. Det kommer an på hvor markerte øyne jeg vil ha akkurat den dagen.

Hva fokuserer du på når det er fest?
– Når det er fest, fokuserer jeg på øynene. Da bruker jeg øyenskygge for å markere øynene. Når jeg legger makeupen selv, bruker jeg alltid den samme øyenskyggepaletten. Den har jeg brukt lenge og lært hvordan jeg skal bruke. Den er mitt sikre kort.

Det kan være en påkjenning for huden å jobbe foran kamera. Hvordan tar du hånd om huden?
– Jeg har ikke alltid vært nøye med hudpleierutinen, men de siste årene har jeg måttet ta tak i det. Jeg fikk dårlig hud da jeg jobbet i London. Jeg vet ikke om det skyldtes luften der borte eller stress, men etter den tid er jeg alltid nøye med å rense huden om kvelden – og tilføre fuktighet. Det har hatt sin effekt, og jeg merker at når jeg er nøye med rens og fuktighet, har huden det mye bedre, heldigvis!

Har du noe hudpleieprodukt som du liker ekstra godt?
– Før lange TV-sendinger når jeg sitter i Idol-juryen, legger jeg en ansiktsmaske for å gi huden maks fuktighet. Jeg har lyst til å begynne å bruke arkmasker mer, jeg hører så mange fortelle om at de gir et raskt og fint resultat.

Hva er skjønnhet for deg?
– Når jeg føler meg vel og er glad, føler jeg meg penere. Sånn er det vel for de fleste. Det finnes ingen snarveier, man må ta hånd om seg selv.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331