Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

"Touche Éclat er en favoritt som jeg har brukt i mange år"

Intervju
Vi er blitt kjent med henne som jurymedlem i svenske Idol. Her forteller Nikki Amini til KICKS om sine makeupfavoritter som hun bruker år etter år – og hvordan hun fikk bukt med problemhuden sin.

Hva er ditt favorittområde innen skjønnhet?
– Jeg har alltid noe på leppene, og så har jeg orden på øyebryn og øyevipper. Det er ikke hver dag jeg har makeup på huden, men jeg har nesten alltid lipgloss, mascara og fiksede øyebryn.

Hva er ditt forhold til makeup?
– Når jeg har jobbet mye og hatt mye makeup, er det deilig å få en pause og la huden puste. Men nå når jeg har mammapermisjon og er hjemme, føler jeg at jeg får mer energi og føler meg litt friskere og kvikkere hvis jeg i det minste fikser øyebrynene og bruker lipgloss.

Hva er det absolutt viktigste produktet i sminkepungen din?
– Øyebrynsblyant og lipgloss er mine aller viktigste produkter.

Har du et favorittprodukt som henger med år etter år?
– Jeg er veldig trofast når jeg finner skjønnhetsprodukter som jeg virkelig liker. Touche Éclat er en favoritt som jeg har brukt i mange år. Før brukte jeg den som concealer, i likhet med mange andre, men nå har jeg lært av profesjonelle makeupartister at det egentlig er en highlighter som gir en fantastisk glød uten at det blir glitrende eller skimrende. Den er perfekt for å lysne mørke ringer og gjøre blikket mer våkent. Det er sikkert derfor jeg bruker den enda oftere nå etter at jeg fikk barn, ha-ha!

Hvordan ser looken din vanligvis ut når du fikser den selv?
– Jeg bruker flytende foundation som jeg påfører med en makeupsvamp. Det gir et perfekt grunnlag for bronzer og rouge. Etter at jeg har fylt i øyebrynene, legger jeg noen lag mascara, av og til også eyeliner. Det kommer an på hvor markerte øyne jeg vil ha akkurat den dagen.

Hva fokuserer du på når det er fest?
– Når det er fest, fokuserer jeg på øynene. Da bruker jeg øyenskygge for å markere øynene. Når jeg legger makeupen selv, bruker jeg alltid den samme øyenskyggepaletten. Den har jeg brukt lenge og lært hvordan jeg skal bruke. Den er mitt sikre kort.

Det kan være en påkjenning for huden å jobbe foran kamera. Hvordan tar du hånd om huden?
– Jeg har ikke alltid vært nøye med hudpleierutinen, men de siste årene har jeg måttet ta tak i det. Jeg fikk dårlig hud da jeg jobbet i London. Jeg vet ikke om det skyldtes luften der borte eller stress, men etter den tid er jeg alltid nøye med å rense huden om kvelden – og tilføre fuktighet. Det har hatt sin effekt, og jeg merker at når jeg er nøye med rens og fuktighet, har huden det mye bedre, heldigvis!

Har du noe hudpleieprodukt som du liker ekstra godt?
– Før lange TV-sendinger når jeg sitter i Idol-juryen, legger jeg en ansiktsmaske for å gi huden maks fuktighet. Jeg har lyst til å begynne å bruke arkmasker mer, jeg hører så mange fortelle om at de gir et raskt og fint resultat.

Hva er skjønnhet for deg?
– Når jeg føler meg vel og er glad, føler jeg meg penere. Sånn er det vel for de fleste. Det finnes ingen snarveier, man må ta hånd om seg selv.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331