Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

More of Shay Mitchell

Intervju
Du har sett henne i Pretty Little Liars og den nye Netflix-serien You. Til KICKS forteller skuespilleren og Buxom-ambassadøren Shay Mitchell om sine favorittprodukter, hvordan hun sminker seg til fest og hvordan hun ble opptatt av skjønnhet.

Buxom - Only at KICKS

Shop Buxom

Shay Mitchell X Buxom

Hva betyr makeup for deg?
– Jeg har alltid elsket makeup. Jeg satt alltid ved siden av moren min når hun sminket seg før jobb, og ble helt trollbundet av alle produktene hun brukte. Jeg er glad for at jeg har arvet hennes forkjærlighet for makeup, siden det er så gøy å eksperimentere og skape nye stiler.

Hva er din største skjønnhetstabbe?
– Jeg tenker egentlig ikke på noen av mine tidligere sminkestiler eller frisyrer som tabber, for der og da likte jeg dem virkelig – men jeg vil aldri mer satse på sotete øyne med bare en kullsort øyenskygge, haha!

Du er ambassadør for Buxom, som er mest kjent for sin populære lipgloss Full On Lip Cream. Hvilken av nyansene er din personlige favoritt?
– Jeg elsker fargen som heter Dolly! Det er en nude rosa som passer perfekt til meg og min hudtone, både på dagtid og sent på kvelden.

Buxom har nylig utgitt Pillow Pout, en helt ny type leppeprodukt. Fortell!
– Da Buxom-teamet viste meg Pillow Pout ble jeg interessert med én gang, for jeg har aldri sett noe lignende før! Det ser ut som en vanlig leppestift, men når du åpner det ser du at det er et pudderbasert produkt som males på med en liten svampapplikator. Du presser applikatoren mot innsiden av lokket på leppestiften for å plukke opp fargen, som så vil sitte fast på leppene dine i time etter time.

Hvordan ser hverdagssminken din ut?
– Jeg holder det ganske enkelt til hverdags – concealer, maskara, leppestift eller lipgloss og jeg er klar for dagen!

Og din favorittlook når det er fest?
– Da passer jeg på å ha det gøy! Når jeg blir sminket av profesjonelle makeup-artister, ber jeg dem alltid om å eksperimentere og skape en look de føler for der og da. Ingenting skremmer meg når det gjelder festsminke – jeg vil prøve alt!

Hva er skjønnhet for deg?
– For meg er skjønnhet å ta det du føler på innsiden og la det synes på utsiden, gjennom sminke, hår og klær. Skjønnhet er å ha selvtillit til å vise hvem du er.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331