Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

KICKS foundationguide: finn din perfekte foundation

Eksperttips
Når du er på jakt etter en perfekt foundation, må du først bestemme hvilken type finish du vil ha. Du fårhjelp av KICKS' store foundationguide til å finne din nye favoritt.

Finish med masse glød

Kjøp her

Tørr hud trenger ofte mye fuktighet, men også glød. Her kan du tenke på at den gløden som ikke finnes naturlig i huden, gjerne kan være i din foundation i stedet.
– For at det ikke skal bli «too much» når du har glød i hele ansiktet, kan du balansere grunnlaget med matt bronzingpudder og matte øyenskygger, for eksempel en lett soting med matte jordnære nyanser og nudefarget lipgloss, tipser Isabelle Martinez Sundin.

Foundation med matt finish

Kjøp her

En matt foundation er et godt valg for personer med fet hud eller blandingshud. Produktet er ofte litt tykkere og gir middels eller full dekning. For at ansiktet ikke skal se flatt ut av det matte produktet, kan du gjerne tilføre litt glød i form av bronzer og highlighter.
– For å gi en matt foundation liv på en enkel måte anbefaler jeg at du prepper huden med en oljebasert primer. La den trekke inn i huden før du legger foundation, sier Isabelle Martinez Sundin, makeupartist hos KICKS kundeservice.

Foundation med semi-matt finish

Kjøp her

En semi-matt foundation er halvmatt og gir en fløyelsaktig finish med noe glød. Denne typen foundation passer som regel for de fleste hudtyper. – En semi-matt foundation føles ofte mer kremet og fyldig i konsistensen sammenlignet med en matt. Resultatet er lett til middels dekning som smelter fint inn i huden, sier Isabelle Martinez Sundin

Foundation med naturlig finish

Kjøp her

En transparent eller lett dekkende foundation passer for den som liker et naturlig og nesten «usminket» resultat. Huden får titte litt frem under grunnlaget, noe som gir et fresht inntrykk. – En lett foundation er aller best å påføre med en litt fuktig makeupsvamp. Det gjør at du får et fint og naturlig resultat som smelter inn i huden, forklarer Isabelle Martinez Sundin.

Foundation stick

Kjøp her

KICKS' makeupartist Isabelle Martinez Sundin forklarer hva som er bra med den typen foundation som er mest inn for øyeblikket, nemlig foundation sticks.
– Foundation sticks er veldig populære, delvis for at de er veldig praktiske, og delvis for at mange gjerne vil ha et mer dekkende resultat om høsten. Det er lett å få en jevn og fin finish, og en foundation stick er perfekt å ha med seg i vesken når man er på farten. De aller fleste variantene er oljefrie, noe som gjør at makeupen holder seg bedre gjennom dagen. Dessuten kan du se på den som et multiprodukt

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331