#
100BON
 • Din guide till perfeka ögonbryn

  Eyebrows on fleek: få drømmebryn

  Dipbrow Pomade
  Skinny Eyebrow Pencil
  Eyebrow Trio
  Fluidline Brow Gelcreme
  Veluxe Brow Liner
  Brow Tech To Go
  Brow Fix
  De siste årene har øyenbrynene fått større oppmerksomhet. KICKS forteller deg alt du trenger å vite for å få drømmebryn.

  Øyenbrynstrendene har variert opp gjennom historien. Akkurat nå drømmer vi om brede, naturlig fyldige bryn à la modellen Cara Delevingne, mens det på 1920-tallet var det Greta Garbos smale og runde bryn som satte standarden. Uansett hvilken fasong som har vært på moten, har øyenbrynene alltid spilt en viktig rolle i makeupverdenen, siden de rammer inn øynene og setter preg på hele ansiktet. Det populære engelske uttrykket ”brows on fleek” fanger trenden – vi vil alle ha perfekte øyenbryn, men hva som er perfekt, er selvsagt helt individuelt. Uansett hvilken brynstil du velger, er det viktig å bruke den rette typen brynprodukter. Her forklarer vi forskjellen på de ulike produkttypene, slik at du enkelt kan finne det du trenger for å skape perfekte øyenbryn til nettopp deg!

  Øyenbrynsblyant: angir fasongen og fyller ut
  En øyenbrynsblyant er det vanligste og enkleste produktet å bruke når du skal ordne brynene, spesielt hvis du har litt glisne bryn. Begynn med å tegne opp formen på brynet. Pass på at konturene, som danner selve fasongen, ikke blir for harde. Fyll deretter ut de glisne partiene med små, tynne og tydelige streker som ligner hårstråene i brynet. Vil du at uttrykket skal være så naturlig som mulig, bør du velge en blyant som er en nyanse lysere eller maks en nyanse mørkere enn dine egne bryn. Er du usikker på hvilken farge som kler deg? Ta utgangspunkt i håret og den naturlige fargen du har på røttene ved hodebunnen.


  Øyenbrynsskygge: gir en naturlig stil
  Øyenbrynsskygge gir et litt mykere resultat enn øyenbrynsblyanter. Mange bruker derfor først en øyenbrynsblyant til å tegne opp konturer som angir fasongen, og fyller så ut med skygge for å få et mer naturlig resultat. Skyggen fikserer blyanten og sørger for at fargen holder bedre. Hvis du allerede har en fasong og tykkelse på brynene som du er fornøyd med, er øyenbrynsskyggen også fin til å bare definere brynene en smule.

  Pomade: alt-i-ett-produkt som krever øvelse
  Øyenbrynspomade har en kremet konsistens og påføres med pensel. Den er populær hos mange, siden den både gir farge, definerer formen og fikserer brynene i én operasjon. Det krever imidlertid litt øvelse å få et perfekt resultat med pomade. Hemmeligheten er å ikke ha for mye pomade på penselen, slik at ikke resultatet blir for hardt.

  Øyenbrynsgelé: til fiksering og definering
  Øyenbrynsgelé er et produkt som brukes hovedsakelig til fiksering. Når du har farget og formet brynene, avslutter du med gelé, slik at brynene holder seg på plass. Hvis du har brukt blyant og/eller skygge for å få til perfekt farge, anbefales det å bruke en gjennomskinnelig variant, men det finnes også øyenbrynsgelé med farge for dem som vil legge på litt ekstra. Vil du bare fiksere brynene og holde dem så naturlige som mulig, kan produktet brukes alene.
  Les også:
  Få strålende hud med strobing!
  Slik gjør du Få strålende hud med strobing!

  Strobing er en videreutvikling av fjorårets store makeuptrend - contouring. Vi viser deg steg for steg hvordan du med hjelp av strobingprodukter får en hud med herlig glød på et blunk!

  Color correcting - Slik gjør du!
  Slik gjør du Color correcting - Slik gjør du!

  Har du alltid lurt på hvordan du skal bruke de grønne og lilla concealerfargene? Vi viser deg steg for steg hvordan du får til color correcting på riktig måte!

  Easy Contouring - slik fremhever du kinnbeina
  Slik gjør du Easy Contouring - slik fremhever du kinnbeina

  Easy Contouring er en lettere variant av contouring-trenden, som forsterker dine ansiktstrekk gjennom å markere kinnbeina. Følg våre enkle steg til makeuptekninkken som kler alle ansikt!

  Ved bruk av kicks.no godkjenner du at vi benytter cookies for å øke brukeropplevelsen.

  Laster...