Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Derfor elsker alle Diorshow mascara

Eksperttips
Diors ikoniske mascara med sin effektfulle kost er et av de mest populære produktene i makeuphistorien, takket være en tannbørste! Dette er historien om Diorshow Mascara.

Opplev Dioshow

Shop Dior

Når beautyelskere over hele verdens skal avsløre sin favorittmascara, er Diors moderne klassiker Diorshow et av de aller vanligste svarene. Den nyskapende kosten i størrelse XXL gjorde raskt mascaraikonet til en suksess etter lanseringen i 2002. I dag, 18 år senere, er originalen fortsatt en global bestselger. Alt takket være tannbørsten til den kjente makeupartisten Pat McGrath!

Som alle makeupartister har Pat MacGrath sine egne knep for å gjøre makeuplookene perfekte. Da øyevippene til modellene på Diors visning høsten 2002 ikke fikk det dramatiske volumet hun ønsket, skiftet hun ut mascarakosten med en tannbørste, som tok opp mer mascara. Resultatet var flotte, iøynefallende øyevipper som var umulige å overse! Teknikken inspirerte Dior til å utvikle en mascara med en revolusjonerende tannbørsteffekt – Diorshow Mascara.

Den tette oversize-kosten fordeler mye produkt på vippene så de blir maksimalt lange og fyldige samtidig som de blir bøyd og får en nattsvart, glansfull finish. Gjennom årene har Dior utviklet flere populære versjoner av Diorshow Mascara. En av dem er Diorshow Iconic Overcurl Mascara, som nå kommer i en finjustert versjon. Diorshow Iconic Overcurl Bold Mascara gir fortsatt øyevippene den perfekte bøyen, men er nå enda mer holdbar (med løfte om 24 timer!). Samtidig har den fått et tilskudd av pleiende ingredienser for også å booste og styrke vippene på sikt. Hvis du ikke allerede er fan av Diorshow Iconic Overcurl Mascara, er dette altså en perfekt anledning til å bli kjent med din nye kommende mascarafavoritt.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331