Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Derfor elsker alle Diorshow mascara

Eksperttips
Diors ikoniske mascara med sin effektfulle kost er et av de mest populære produktene i makeuphistorien, takket være en tannbørste! Dette er historien om Diorshow Mascara.

Når beautyelskere over hele verdens skal avsløre sin favorittmascara, er Diors moderne klassiker Diorshow et av de aller vanligste svarene. Den nyskapende kosten i størrelse XXL gjorde raskt mascaraikonet til en suksess etter lanseringen i 2002. I dag, 18 år senere, er originalen fortsatt en global bestselger. Alt takket være tannbørsten til den kjente makeupartisten Pat McGrath!

Som alle makeupartister har Pat MacGrath sine egne knep for å gjøre makeuplookene perfekte. Da øyevippene til modellene på Diors visning høsten 2002 ikke fikk det dramatiske volumet hun ønsket, skiftet hun ut mascarakosten med en tannbørste, som tok opp mer mascara. Resultatet var flotte, iøynefallende øyevipper som var umulige å overse! Teknikken inspirerte Dior til å utvikle en mascara med en revolusjonerende tannbørsteffekt – Diorshow Mascara.

Den tette oversize-kosten fordeler mye produkt på vippene så de blir maksimalt lange og fyldige samtidig som de blir bøyd og får en nattsvart, glansfull finish. Gjennom årene har Dior utviklet flere populære versjoner av Diorshow Mascara. En av dem er Diorshow Iconic Overcurl Mascara, som nå kommer i en finjustert versjon. Diorshow Iconic Overcurl Bold Mascara gir fortsatt øyevippene den perfekte bøyen, men er nå enda mer holdbar (med løfte om 24 timer!). Samtidig har den fått et tilskudd av pleiende ingredienser for også å booste og styrke vippene på sikt. Hvis du ikke allerede er fan av Diorshow Iconic Overcurl Mascara, er dette altså en perfekt anledning til å bli kjent med din nye kommende mascarafavoritt.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331