Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Derfor elsker alle Diorshow mascara

Diors ikoniske mascara med sin effektfulle kost er et av de mest populære produktene i makeuphistorien, takket være en tannbørste! Dette er historien om Diorshow Mascara.

Når beautyelskere over hele verdens skal avsløre sin favorittmascara, er Diors moderne klassiker Diorshow et av de aller vanligste svarene. Den nyskapende kosten i størrelse XXL gjorde raskt mascaraikonet til en suksess etter lanseringen i 2002. I dag, 18 år senere, er originalen fortsatt en global bestselger. Alt takket være tannbørsten til den kjente makeupartisten Pat McGrath!

Som alle makeupartister har Pat MacGrath sine egne knep for å gjøre makeuplookene perfekte. Da øyevippene til modellene på Diors visning høsten 2002 ikke fikk det dramatiske volumet hun ønsket, skiftet hun ut mascarakosten med en tannbørste, som tok opp mer mascara. Resultatet var flotte, iøynefallende øyevipper som var umulige å overse! Teknikken inspirerte Dior til å utvikle en mascara med en revolusjonerende tannbørsteffekt – Diorshow Mascara.

Den tette oversize-kosten fordeler mye produkt på vippene så de blir maksimalt lange og fyldige samtidig som de blir bøyd og får en nattsvart, glansfull finish. Gjennom årene har Dior utviklet flere populære versjoner av Diorshow Mascara. En av dem er Diorshow Iconic Overcurl Mascara, som nå kommer i en finjustert versjon. Diorshow Iconic Overcurl Bold Mascara gir fortsatt øyevippene den perfekte bøyen, men er nå enda mer holdbar (med løfte om 24 timer!). Samtidig har den fått et tilskudd av pleiende ingredienser for også å booste og styrke vippene på sikt. Hvis du ikke allerede er fan av Diorshow Iconic Overcurl Mascara, er dette altså en perfekt anledning til å bli kjent med din nye kommende mascarafavoritt.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331